صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۳ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۶
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد

دانشگاه علم و صنعت ایران، یکی از گزینه‌های وزارت علوم برای ارتقای رتبه بین‌المللی/ برخورداری: لازمه حرکت دانشگاه‌ها در عرصه بین‌الملل تخصیص بودجه و اعتبار است

دانشگاه علم و صنعت ایران یکی از دانشگاه‌هایی است که به همراه 4 دانشگاه و 5 پژوهشگاه دیگر از سوی وزارت علوم انتخاب شده‌ است تا در طرحی در سال 1404 در جمع 200 دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد. دکتر محمدعلی برخورداری، رئیس این دانشگاه تاکید کرده است که یکی از ملاک‎های انتخاب دانشگاه‎ها؛ امتیازات پژوهشی و فعالیت‎های دانشگاه‌ها در عرصه‎های مختلف بوده است اما لازمه حرکت کنونی تخصیص اعتبار است.
کد خبر : 170160

وزارت علوم در طرحی تعدادی از دانشگاه‌های کشور را انتخاب کرده است تا با حمایت از آن‌ها بتوانند به جمع 200 دانشگاه برتر جهان بپیوندند؛ دانشگاه علم و صنعت ایران یکی از دانشگاه‌های انتخاب شده در لیست وزارت علوم است.


محمدعلی برخورداری، رئیس این دانشگاه در این باره به خبرنگار آنا گفت: «دانشگاهها با توجه به جایگاهشان و امتیازاتی که در گذشته داشتند از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شدند. به طور مثال دانشگاه علم و صنعت در سه سال گذشته در رتبه‎بندی‎های جهانی یا داخلی در رتبه‎های دوم یا سوم کشور قرار داشت. بنابراین یکی از فاکتورهای وزارت علوم برای انتخاب تعدادی از دانشگاه‌ها همین مولفه بود.»


او ادامه داد: «یکی از ملاک‎های انتخاب دانشگاه‎ها؛ امتیازات پژوهشی و فعالیت‎های دانشگاه‌ها در عرصه‎های مختلف بوده است که براساس معیارهای آموزشی و دانشگاهی از سوی وزرات علوم انتخاب شده‌اند.»


برخورداری، در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌‎ها و اقدامات دانشگاه‌ها در این زمینه اشاره کرد و افزود: «هنوز فعالیتی انجام نشده است زیرا باید برنامه‎ها، بودجه و سیاست‎های وزارت علوم برای دانشگاه روشن شود. بنابراین دانشگاه‌ها باید با وزارت علوم در این رابطه مشورت‎هایی انجام دهند، هر دو طرف از برنامه‎های چشم‌انداز اطلاع پیدا کنند تا دانشگاه‎ها طرح‌های خودشان را ارائه دهند. تاکنون دانشگاه‎ها هم متناسب با سلیقه خودشان پیش رفته‎اند و وزارت علوم هم تعدادی از دانشگاه‌‏ها را که از سایر دانشگاه‎ها جلوتر بودند را برای این برنامه و راهبرد انتخاب کرده است.»


رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران از میزان بودجه تعیین‌شده وزارت علوم برای اجرای این طرح اعلام بی‎اطلاعی کرد و گفت: «لزوم حرکت و فعالیت دانشگاه‎ها تخصیص اعتبار و بودجه است. بنابراین اگر اعتبارات تأمین و برنامه‎ریزی‎ها دقیق باشند، می‎توان در مسیر تعیین شده حرکت و فعالیت کرد. پس برای راه ترسیم شده باید هدفی را مشخص کرد و با قدرت هم پیش رفت.»


انتهای پیام/

ارسال نظر