صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۳ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۶

دو عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات در جمع ۲۲۸ دانشمند برتر ایرانی

دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در رشته‌های مهندسی و علوم کامپیوتر براساس اعلام پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز در جمع ۲۲۸ دانشمند برتر ایرانی قرار گرفتند.
کد خبر : 170113

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمود قرآن‌نویس در رشته مهندسی و دکتر توفیق‌الله ویرانلو در رشته علوم کامپیوتر و از اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات براساس اعلام پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) در جمع ۲۲۸ دانشمند برتر ایرانی قرار گرفتند.


پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد که هر دو ماه یک‌بار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین‌الملل روزآمد می‌شود. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه‌داران علم است. بر این اساس ۲۲۸ پژوهشگر ایرانی در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند .


بر اساس اطلاعات استخراج شده در مجموع ۲۲۸ ایرانی طلایه‌داران علم هستند که از این تعداد ۱۳۹ دانشمند برتر کشور متعلق به دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم هستند و دانشگاه‌های صنعتی هم ۴۰ نفر از نخبگان علمی کشور را پرورش داده‌اند و سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی ۳۷ نفر است.


پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور نیز ۳ نفر از دانشمندان برتر بین‌المللی را به خود اختصاص داده‌اند. سهم دانشگاه آزاد اسلامی در این فهرست ۹ نفر است.


مرجعیت علمی براساس تعداد ارجاعات صورت گرفته به پژوهش های پژوهشگران تعیین می‌شود. ارجاعات یا استنادها بیانگر میزان استفاده از نتایج پژوهش‌‌های منتشر شده هستند. هر چقدر تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش‌های یک محقق بیشتر باشد، کیفیت پژوهش‌های وی بالاتر بوده و این پژوهش‌ها از طرف جامعه علمی بیشتر پذیرفته شده‌اند.


ISI برای انتخاب دانشمندان یک درصد برتر دنیا، تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش‌های محققان دنیا در ۱۰ سال اخیر را شمارش کرده و این محققان را در ۲۲ رشته موضوعی طبقه‌بندی می‌کند. سپس این محققان براساس تعداد استنادهای دریافتی به صورت نزولی مرتب‌سازی می‌شوند و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می‌شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر