صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۶

کاهش قیمت جهانی مواد غذایی

فائو در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد: قیمت جهانی مواد غذایی در ماه گذشته میلادی، ۲.۸ درصد کاهش یافت.
کد خبر : 170110

به گزارش گروه اقتصادی آنا، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد: قیمت جهانی مواد غذایی در ماه گذشته میلادی یعنی مارس، با کاهش روبرو شد؛ این در حالی است که قیمت مواد غذایی در ماه فوریه سال جاری میلادی هم، به بیشترین رقم در دو سال اخیر رسیده بود.


همچنین علت اصلی کاهش بهای جهانی موادغذایی، به فراونی عرضه و انتظار بالای برداشت محصولات کشاورزی در تابستان برمی‌گردد.


فائو در گزارش خود آورده که شاخص قیمت جهانی مواد غذایی در ماه مارس، ۲.۸ درصد به نسبت ماه قبل از آن کاهش یافت؛ این در حالی است که همچنان شاخص قیمت موادغذایی در ماه مارس به نسبت مشابه سال قبل، ۱۳ درصد بیشتر است.


همچنین در ماه گذشته میلادی، قیمت سبد غذایی غلات، دانه‌های روغنی، محصولات لبنی و شکر، کاهش تقریبا ۱۱ درصدی به نسبت ماه فوریه به خود گرفته است که کمترین روند نزولی از ماه (می) سال ۲۰۱۶ میلادی به بعد محسوب می شود.


البته قیمت گوشت به دلیل تقاضای بالا گوشت گاو در آسیا در ماه مارس ۷ دهم درصد افزایش نشان می دهد.


بر پایه این گزارش، قیمت روغن های گیاهی از قبیل روغن پالم و سویا هم در ماه گذشته میلادی، حاکی از کاهش ۶.۲ درصدی دارد و فائو پیش بینی کرد که تولید غلات جهانی در سال جاری میلادی، در حدود ۲.۶ میلیارد تن باشد که این رقم، فقط ۹ میلیون تن در مقایسه با رکورد برداشت سال ۲۰۱۶ میلادی کمتر است.


انتهای پیام/

ارسال نظر