صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۸ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۶
معاون بهداشت وزارت بهداشت:

افزوده شدن بیش از 4 هزار پزشک خانواده به حوزه بهداشت / 6 هزار و 200 واحد بهداشتی در حال ساخت است

معاون بهداشت وزارت بهداشت و درمان گفت: در کشور دو هزار و 700 واحد بهداشتی جدید در دولت یازدهم، با صرف اعتباری بالغ بر 750 میلیارد تومان ساخته شد و علاوه بر این، 6 هزار و 200 واحد بهداشتی با اعتبار 4 هزار و 200 میلیارد تومان در حال ساخت است تا دسترسی مردم به خدمات حوزه سلامت افزایش پیدا کند.
کد خبر : 169635

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر علی اکبر سیاری اظهار کرد: در دولت یازدهم 20 هزار واحد بهداشتی در کشور با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد تومان تعمیر، تجهیز و استانداردسازی شد.
وی با بیان اینکه در طرح تحول سلامت 4 هزار و 500 پزشک خانواده به حوزه بهداشت اضافه شدند، افزود: در طرح تحول سلامت برای نخستین بار در سیستم بهداشت کشور دو هزار کارشناس تغذیه و سلامت روان و 15 هزار کارشناس مراقب سلامت به‌کار گرفته شدند.


معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به سکونت 75 درصد از جمعیت ایران در مناطق شهری، یادآور شد: شبکه بهداشت در روستاهای کشور بسیار کارآمدتر از شهرها بود، زیرا به ازای هر 500 تا یک هزار و 500 نفر جمعیت دو بهورز و به ازای هر 4 هزار نفر روستایی یک پزشک وجود دارد.
سیاری خاطرنشان کرد: در روستاها در سال 92 در کشور، 4 هزار و 300 پزشک وجود داشت اما اکنون این تعداد به 6 هزار و 800 پزشک افزایش پیدا کرده است و در طول سه سال گذشته علاوه بر تقویت شبکه بهداشت در روستاها، شبکه بهداشت شهری، باز طراحی شد و اولویت نخست وزارت بهداشت در این مناطق حاشیه شهرها بود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت 10 میلیون و 100 هزار نفر حاشیه نشین در 700 سکونتگاه‌های غیر رسمی را شناسایی کرد و برای آنها مراقبت‌های بهداشت را ارائه کرد. اکنون به ازای هر 2 تا 3 هزار نفر جمعیت در کشور یک کارشناس مراقب سلامت فعالیت دارد تا برای تمام مردم ایران پرونده الکترونیک سلامت فعال شود.


سیاری با اشاره به وجود کارت بهداشت کودک در خانواده‌های ایرانی، تصریح کرد: کارت دیگری تحت عنوان کارت خطرسنجی سکته قلبی، مغزی و سرطان به سیستم بهداشت کشور اضافه شد، زیرا بیشترین عامل مرگ مردم، بیماری‌های غیرواگیری مانند سکته قلبی، مغزی، سرطان، دیابت و بیماری‌های مزمن تنفسی است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح «ایراپن» در چهار شهرستان کشور اجرا شده است، از اجرای آن در کل کشور خبر داد و گفت: لزوم اجرای این طرح این بود که اکنون 76 درصد از مرگ مردم به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است و با اجرای آن می توانیم در پیشگیری از ابتلای مردم به این بیماری‌ها و مرگ آنها پیشگیری کنیم.
وی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که خدمات بهداشتی در شهرها، به شیوه ای فعال به مردم ارائه شود و هر ایرانی، یک مسئول سلامت داشته باشد و در صورت استمرار این طرح می‌توانیم، شاهد کاهش مرگ میانسالان، کاهش بیماری‌ها و ارتقای سلامت مردم در دوران آینده باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر