صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۶ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۶
رئیس سازمان بهزیستی کشور:

برنامه کاهش طلاق امسال در 11 استان اجرایی می‌شود

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: امسال برنامه کاهش طلاق با همکاری قوه قضائیه در 11 استان کشور اجرایی می شود.
کد خبر : 169499

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان بهزیستی کشور، انوشیروان محسنی بندپی در نشست هم اندیش ذی حسابان ادارات کل بهزیستی کشور بدون نام بردن از این استان‌ها افزود: در این طرح، زوج هایی که به هر دلیل دچار مشکل هستند به جای افتادن به دام وکلا (که گاهی برای طلاق و جدایی تلاش می‌کنند) در حلقه مشاوران آگاه، دلسوز و دارای دانش قرار می‌گیرند.


وی تاکید کرد: هدف از اجرای این برنامه، کاهش میزان طلاق و پایدار نگاه داشتن کانون خانواده است.برنامه کاهش طلاق هم اکنون با همکاری قوه قضائیه در استان خراسان رضوی در حال اجرا است.
از تولد 30 هزار نوزاد معلول در سال تا اجباری شدن مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج


رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: این سازمان با داشتن 22 هزار نیروی ماهر و متخصص با رویکرد تدبیرگرایانه و عقلگرایانه، توفیقات خوبی در سال‌های 94 و 95 کسب کرد و دربرنامه ششم توسعه نیز این سازمان پررنگ‌تر از گذشته دیده شد و ثابت کردیم اقدامات اثربخشی در کاهش معلولیت‌ها و ارائه خدمات به جامعه هدف انجام داده‌ایم.


محسنی بندپی با تاکید بر اینکه بهزیستی باید تولیت سلامت اجتماعی را عهده‌دار باشد، افزود: سالانه 30 هزار کودک معلول در کشور متولد می‌شود و این درحالی است که در مصوبه هیات وزیران در سال 94، پیشگیری از معلولیت وظیفه ذاتی وزارت بهداشت عنوان شده و وزارت رفاه (بهزیستی) دستگاه همکار است.
وی افزود: به پیشنهاد بهزیستی، غربالگری ژنتیک پیش از ازدواج اجباری شد و به صورت آزمایشی در استان‌های یزد و کرمان و پس از آن یک شهرستان در هر استان در این زمینه اقدام می‌کنند.


به گفته رئیس سازمان بهزیستی، از 40 هزار زوج تحت پوشش برنامه آزمایشی غربالگری ژنتیک، 70 درصد آنان سالم و بقیه نیازمند مشاوره ژنتیک بودند و از این تعداد نیز (زوج‌های نیازمند مشاوره) 10 درصد آنان نیازمند انجام آزمایش تخصصی بودند.


انتهای پیام/

ارسال نظر