پژوهشکده محیطهای خشک واحد مشهد از وزارت علوم تحقیقات و فناوری موافقت اصولی دریافت کرد
سرپرست پژوهشکده محیط های خشک واحد مشهد در این باره به خبرنگار آنا گفت: با توجه به اهمیت موضوع خشکی و خشکسالی و قرار گرفتن کشور در کمربند خشکی و اهمیت آب در توسعه همه جانبه کشور و از طرفی تدوین الگوهای توسعه در شرایط خشکی و خشکسالی و تامین زنجیره و امنیت غذایی کشور این پژوهشکده تاسیس و راه اندازی شد.
دکتر عباسعلی قزل سوفلو، گروه پژوهشی اکولوژی گیاهان زراعی، گروه پژوهشی مدیریت تولیدات دامی و گروه پژوهشی مدیریت منابع آب را سه گروه پژوهشی این پژوهشکده برشمرد و افزود: پژوهشکده محیط های خشک دارای امکانات آزمایشگاهی، کارگاه های مجهز و ایستگاه پژوهشی با امکانات مناسبی است که در مجاورت ایستگاه تصفیه خانه پرکندآباد نیز قرار دارد.
عضو هیات علمی گروه عمران واحد مشهد با تاکید بر اینکه این پژوهشکده توانایی تبدیل شدن به عنوان قطب علمی در شرق کشور را دارا است، تصریح کرد: ایجاد دوره های دکتری پژوهش محور، راه اندازی دوره های آموزشی کوتاه مدت و ارائه خدمات پژوهشی سفارش محور از دیگر اهداف این پژوهشکده است.
قزل سوفلو از بکارگیری اساتید و اعضای هیات علمی زبده و مجرب واحد مشهد و واحدهای خراسان رضوی و سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و بانک های علمی، در این پژوهشکده خبر داد و با اعلام آمادگی این دانشگاه برای انجام فعالیت های پژوهشی مشترک، از همه پژوهشگران جوان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای فعالیت و انجام پروژه های تحقیقاتی در این پژوهشکده دعوت به عمل آورد.
وی یادآور شد: پژوهشکده محیط های خشک واحد مشهد، نخستین پژوهشکده در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است که موافقت نامه اصولی خود را از معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری دریافت کرده است.
انتهای پیام/