صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۸ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۶
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد

چگونگی تعیین دانشگاه تبریز برای قرار گرفتن در جمع 200 دانشگاه برتر دنیا/ پورمحمدی: به سمت دانشگاه کارآفرین حرکت می‌کنیم

دانشگاه تبریز یکی از دانشگاه‌هایی است که از سوی وزارت علوم انتخاب شده‌ تا در سال 1404 در جمع 200 دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد. دکتر محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریزتاکید کرده است که این دانشگاه‌ها باید تا هشت سال دیگر هم‌تراز دانشگاه‌های بین‌المللی باشند. رئیس دانشگاه تبریز در گفت‌وگو با آنا درباره انتخاب 10 دانشگاه کشور برای رسیدن به 200 دانشگاه برتر دنیا توضیح داد.
کد خبر : 169411

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، وزارت علوم در طرحی تعدادی از دانشگاه‌های کشور را انتخاب کرده است تا با حمایت از آن‌ها بتوانند به جمع 200 دانشگاه برتر جهان بپیوندند؛ دانشگاه تبریز یکی از دانشگاه‌های انتخاب شده در لیست وزارت علوم است. محمدرضا پورمحمدی رئیس این دانشگاه در این باره به خبرنگار آنا گفت: «14 برنامه به وزارت علوم برای اجرای اقتصاد مقاومتی محول شده بود که یکی از این برنامه‌ها، انتخاب و حمایت از پنج پژوهشگاه و پنج دانشگاه است که تا افق 1404 (سند چشم انداز) باید این مراکز با 200 دانشگاه بین‎المللی هم‌تراز شوند.»


او ادامه داد: «دانشگاه‎هایی که می‎خواستند جزو این سیاست وزارت علوم برای معرفی و حمایت باشند باید برنامه‌های خود را به این وزارت‎خانه اعلام می‎کردند. بنابراین دانشگاه تبریز هم در کنار سایر دانشگاه‌های بزرگ، طرح‎های خود را در این باره اعلام کرد که خوشبختانه کمیته‌ای که مسئول بررسی برنامه‎های دانشگاه‌ها در وزارت علوم بود، طرح‎های دانشگاه تبریز را تأیید کرد.»


رئیس دانشگاه تبریز به برنامه‌های اصلی برای حمایت وزارت علوم اشاره کرد و افزود: «افزایش تولیدات علمی، گسترش فعالیت‌های دانش‌بنیان، ارتقای کیفیت در آموزش عالی، گسترش همکاری‌های علمی و بین‌المللی، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، کمک به اقتصاد دانش‌بنیان و ... از محورهای اصلی دانشگاه‌ها برای ورود به این عرصه هستند.»


پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت مالی وزارت علوم از دانشگاه‌ها برای اجرای برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: «منابعی برای پیشرفت کارها مانند به‌روز‌رسانی زیرساخت‎های لازم دانشگاه‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و گسترش روابط فی‌مابین دانشگاه‌های تراز اول کشور اختصاص پیدا کرده است.»


او ادامه داد: «ظاهراً در طول برنامه ششم، حدود 450 میلیارد تومان اعتبار و بودجه برای دانشگاه‌ها پیش‎بینی شده است.»


رئیس دانشگاه تبریز درباره زمان اجرای این برنامه‌ها گفت: «از ابتدای برنامه ششم یعنی نیم‌سال 96 برنامه‌های دانشگاه‎ها برای تحقق سیاست‌های مدنظر اجرایی خواهند شد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر