صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۸ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۶

افزایش سفرهای نوروزی فرهنگیان و نارضایتی از ضعف مدیریت‌ها

در دو نوبت از سال یکی تعطیلات نوروز و یکی هم شهریور ماه فرهنگیان اغلب ترجیح می‌دهند با استفاده از امکانات آموزش و پرورش سفرهای ارزانی را داشته باشند و به همراه خانواده از اماکن تاریخی و طبیعی کشور دیدن کنند؛ چند سالی هم هست که میزان این سفرها افزایش یافته و به تبع آن مطالبه افزایش کیفیت ارایه خدمات هم بالا گرفته است؛ مطالبه‌ای که چیز زیادی هم نمی‌خواهد.
کد خبر : 169375
به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از اعتماد، یک خانواده فرهنگی انتظار دارد با توجه به حجم گسترده‌ای از اماکن و امکانات و تجهیزاتی که آموزش و پرورش در هر نقطه‌ای دارد، بتواند برای یک استراحت کوتاه و استفاده از امکانات مناسب که احساس منزلت کند رضایت خانواده خود را جلب کند. به همین دلیل مناسب دیدیم در نخستین شماره از صفحه مدرسه در سال جدید نگاهی به این موضوع در تعطیلات نوروز بیندازیم تا در راستای این مطالبه برحق صنفی فرهنگیان گام کوچکی برداشته باشیم.


امکانات و تسهیلات بالقوه آموزش و پرورش و میزان بهره‌مندی فرهنگیان
در اطلاعیه‌ای درکانال تلگرامی نگاه آموزش و پرورش که ٣٤هزار و ٣٨٢ نفر عضو دارد چنین آمده بود که «قابل توجه تمام مخاطبان کانال «نگاه به رویدادهای آموزش و پرورش» به مناسبت نزدیک شدن به ایام پایانی سال و شروع سفرهای نوروزی شما عزیزان و به منظور اطلاع‌یابی از مناطق دیدنی استان‌های کشور، کانال نگاه تصمیم دارد از امروز تا پایان تعطیلات نوروز، روزانه با ارسال یک یا دو تصویر به معرفی جاذبه‌های گردشگری استان‌های کشور بپردازد در این راستا از شما هموطن گرامی تقاضا داریم نام و مشخصات مهم‌ترین مناطق دیدنی و جاذبه‌های توریستی استان خود را از طریق آدرس: medu٩٥@ برای ما ارسال کنید تا پس از تایید با نام ارسال‌کننده، در اختیار دیگر مخاطبان کانال قرار گیرد.» این پیام توسط روابط عمومی نوید این را می‌داد که امسال باید در نحوه مدیریت اسکان نوروزی فرهنگیان در کشور تغییرات مثبتی ایجاد شده باشد و اخباری هم که از مسوولان در حوزه وزارتخانه و استان‌ها و شهرستان‌ها شنیده می‌شد گواه جدیتی در این راستا برای ارایه خدمات بیشتر و کیفی‌تر داشت. نزدیک به یک میلیون و هشتصد هزار فرهنگی شاغل و بازنشسته با احتساب میانگین خانواده چهار نفره، جمعیتی حدود ٨ میلیونی را تشکیل می‌دهند که تجربه سال‌های گذشته نشان داده است بیش از ٨٠ درصد آنها در ایام تعطیلات نوروز به سفر می‌روند. حال ارایه خدمات رفاهی به این جمعیت نیازمند تدابیر ویژه و مدیریت خاصی است و اگر این مهم مورد توجه قرار گیرد با توجه به اماکنی که در اختیار آموزش و پرورش است و با توجه به امکانات و تسهیلاتی که وجود دارد و نیروی انسانی موجود برای مدیریت این مساله می‌تواند در جلب رضایت خانواده‌های فرهنگیان موثر باشد و در احساس تعلق آنها به نظام آموزشی تاثیر مثبتی را بگذارد.


اختصاص٣٠ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز ستادهای اسکان فرهنگیان
وزیرآموزش و پرورش از اختصاص٣٠ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز ستادهای اسکان فرهنگیان در سراسرکشور خبرداده بود. فخرالدین دانش آشتیانی در بازدید از ستادهای اسکان شهرستان چالوس با اعلام اینکه ٣٠ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز اسکان مسافران فرهنگی اختصاص داده شده است، گفته بود: ٣٥٠ مرکز رفاهی فرهنگیان در کشور داریم که اولویت ما در تامین تجهیزات رفاهی و ارتقای سطح خدمات به فرهنگیان در ایام نوروز و تابستان در این مراکز است. وزیرآموزش و پرورش با بیان اینکه مازندران به دلیل قرارگیری در مسیر رفت و برگشت زائران امام رضا(ع) بیشترین پذیرش مسافران فرهنگی در ایام نوروز را دارد، تصریح کرد: متاسفانه مراکز خدمات رفاهی فرهنگیان خوبی در استان نداریم و تلاش خواهیم کرد سطح کیفی و تعداد مراکز خدمات رفاهی فرهنگیان را افزایش دهیم. گفتنی است؛ فقط تا ساعت ۲۴ روز اول فروردین ۹۶ تعداد ۵ هزار و ۳۷۳ خانوار شامل ۱۹ هزار و ۳۴۲ نفر در استان مازندران پذیرش شده‌اند و شهرستان‌های رامسر، چالوس، نوشهر و بابلسر بیشترین پذیرش مسافران فرهنگی را داشته‌اند.


پذیرش قریب به ۱۱میلیون نفر روز در مراکز اسکان نوروزی فرهنگیان در سراسر کشور
سایت فانوس به نقل از مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش آورده است که قریب به ۱۱ میلیون نفر روز در مراکز اسکان نوروزی فرهنگیان در سراسر کشورپذیرش شده‌اند. در این خبر آمده است به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عباسعلی باقری از پذیرش ۱۰ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۸۹۸ نفر روز در مراکز اسکان نوروزی فرهنگیان در سراسر کشور خبر داد و اظهارکرد: ۴ میلیون و ۵۵ هزار و ۴۰۸ نفر در قالب یک میلیون ۱۲۶ هزار و ۵۰۲ خانوار تا پایان دوازدهم فروردین ماه ۹۶ در مراکز اسکان نوروزی فرهنگیان اسکان یافته‌اند. مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بیشترین آمار پذیرش به ترتیب فراوانی به استان‌های فارس، اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان و هرمزگان اختصاص یافته است.


برای اداره مراکز اسکان فرهنگیان و خانه‌های معلم از «افراد توانمند، باانگیزه و آموزش‌دیده» استفاده شود
صدای معلم که یکی از سایت‌های فعال در حوزه آموزش و پرورش است در ایام تعطیلات نوروزی گفت‌وگوی کوتاهی را با مدیر خانه معلم در شهرستان مرند انجام داده است که در این گفت‌وگو علی بابازاده فرهنگی بازنشسته که از ابتدای سال ٩٤به عنوان مدیرعامل خانه معلم مرند مشغول خدمت بوده، می‌گوید: زمانی که این جا در اختیار بخش خصوصی بود اکثر همکاران مرندی رضایت چندانی از وضعیت این جا نداشتند حتی همکار ما آقای دکتر فدایی چند روز قبل که این جا آمده بود به من گفت که آقای پیری (مدیر اداره آموزش و پرورش مرند) خیلی کار کرده است. ایشان توضیح می‌داد که پیمانکار این جا قبلا آسفالت کار در مرند بوده است تمام ابزار کارش مانند غلتک را این جا گذاشته است و از خانه معلم به عنوان یک «انبار» استفاده می‌کرده است.
معلمان هم واقعا از این وضعیت راضی نبودنداما اکنون با تلاش مستمر دوستان وحمایت‌های اداره آموزش و پرورش مرند وضعیت تغییر کرده است. فکر می‌کنم مراجعان از وضعیت رضایت داشته باشند. در این ٢ سال معلمان به راه‌های گوناگون از وضعیت این جا ابراز رضایت کرده‌اند. بابازاده در بخش دیگری در پاسخ به خبرنگار صدای معلم می‌گوید: ٧٠٠ نفر از خانه معلم و حدود ٢٥٠٠ نفر از سرویس غذاخوری این جا استفاده کرده‌اند. خانه معلم مرند ظرفیت حداقل پذیرش ٦٠ نفر را در شبانه روز دارد ١٠ اتاق داریم، تمام اتاق‌ها مجهز به تلویزیون LEDهستند. در تک‌تک اتاق‌ها کولر گازی نصب شده است هزینه اسکان برای یک همکار فرهنگی در شبانه روز پانزده هزار تومان است، برای دانشجویان بیست هزار تومان و افراد آزاد بیست و پنج هزار تومان. خانه معلم مرند در خدمت همکاران فرهنگی برای برگزاری جشن‌های‌شان نیز هست. وی در انتها نیز می‌گوید: من فکر می‌کنم که نحوه تعامل معلمان و نیز مسوولان وزارت آموزش و پرورش در چنین اموری مهم است. وزارت آموزش و پرورش باید برای اداره مراکز اسکان فرهنگیان و خانه‌های معلم از «افراد توانمند، باانگیزه و آموزش‌دیده» استفاده کند. باید نظارت کافی اعمال شود، به نظرم استفاده از تجربیات معلمان بازنشسته می‌تواند عامل مهمی باشد.



انتهای پیام/

ارسال نظر