صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۹ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۶
در دوازدهمین ربوکاپ معرفی شد / 3

ویلچر هوشمند تعامل‌گرا

تیمی سه نفره متشکل از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان (واحد داریون) در بخش نمایشی شانزدهمین مسابقات ربوکاپ کیت ویلچر هوشمند تعامل‌گرا را معرفی کردند که هر ویلچر برقی را به ویلچر هوشمند تبدیل می کند.
کد خبر : 169195

نسترن صائبی، گروه علم و فناوری آنا، به گفته محمدرضا بهمنی، دانشجوی کارشناسی ارشد هوش مصنوعی در مورد این کیت گفت: «این کیت نمونه خارجی ندارد و تاکنون موفق به ثبت داخلی این اختراع شده ایم و در حال ثبت آن در خارج از کشور هستیم».


وی که به همراه داود جوکار، دانشجوی رشته مدیریت صنعتی و سید محسن روستا، دانشجوی نرم‌افزار این کیت را طراحی کرده است، افزود: «زمانی که این کیب روی ویلچر نصب می‌شود، فردی که بیمار ناتوان جسمی است، می‌تواند با استفاده از حرکات صورت و چشم خود در تمام جهات حرکت کند».


به گفته وی، این ویلچر همچنین می‌تواند تمامی رفتارها و همچنین علائم حیاتی فرد ناتوان را برای خانواده اش رصد کند و از طریق گوشی موبایل در اختیار آنها بگذارد.


بهمنی همچنین گفت: «خطراتی که ممکن است یک فرد ناتوان جسمی را تهدید کند، از جمله آتش سوزی یا گاز گرفتگی نیز توسط این کیت قابل پیشگیری است و این کیت همواره موقعیت مکانی فرد بیمار را در اختیار خانواده اش قرار می‌دهد».


وی افزود: «این کیت هوشمند قابلیت صحبت کردن دارد و زبان فارسی را کاملا درک می‌کند».


به گفته وی، فقط با صرف 150 هزار تومان می‌توان یک ویلچر برقی را به ویلچر هوشمندی تبدیل کرد که افراد معلول فقط با استفاده از حرکات صورت می‌توانند آن را کنترل کنند.


وی همچنین گفت: «این کیت با گوشی های مبتنی بر آندروید و iOS هم می‌تواند کار کند؛ به این ترتیب که می‌تواند به وسیله یک بازو جلوی فرد معلول یا ناتوان جسمی قرار گیرد تا گوشی با آشکارسازی حرکات صورت دستورهای لازم را برای حرکت دادن به ویلچر صادر کند».


وی افزود: «حتی افراد دیگر از جمله اعضای خانواده فرد معلول نیز می‌توانند از طریق موبایل خود ویلچر فرد را به حرکت درآورند».



انتهای پیام/

ارسال نظر