صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴
در پنجمین جلسه شورای راهبردی فرهنگی – اجتماعی استان سمنان

مطهرنیا: شورای راهبردی فرهنگی استان ها باید سیاست گذاری های کلان خود را بومی سازی کنند

سرپرست پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: شورای راهبردی فرهنگی- اجتماعی استان ها باید بتوانند سیاست گذاری های کلان خود را بومی سازی کنند زیرا شناخت عوامل بومی منطقه، برای اجرای صحیح برنامه ها، منطبق با بافت هر استان بسیار مورد توجه است.
کد خبر : 16881

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر مهدی مطهرنیا در پنجمین جلسه شورای راهبردی فرهنگی – اجتماعی استان سمنان با حضور تعدادی از روسای واحدها و معاونان و رؤسای دفاتر فرهنگ اسلامی واحدهای دانشگاهی به میزبانی واحد دامغان بیان کرد: حجم کم و چابکی بالا از نیازهای مطرح در سازمان های آینده است و البته چابکی نیازمند صرف کوچک سازی نیست بلکه در برخی مواقع در راستای چابک سازی باید سازمان را توسعه نیز داد و در زمینه فرهنگی در ابعاد مختلف چابک سازی انجام شود و به دامنه تاثیر اقدامات امیدوار بود.


سرپرست پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی افزود: نکته اصلی در سیاست گذاری حوزه فرهنگی این است که دین بخش خداپرورده حیات انسان و فرهنگ بخش انسان پرداخته است بنابراین باید باورها و اعتقادات صائب دین صادق را استخراج و به الگویی مناسب تبدیل کرد.








مطهرنیا: در حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی الگوهای مطلوب موجود در قالب طرح های ماندگار عملیاتی و ارزش نهادن به مفاخر همراه با شناسایی- ابلاغ و اجرایی شدن طرح ها یک ضرورت مهم تلقی می شود

وی با ضروری دانستن وقوع اقدامات بر اساس دانش و مطالعات موثر یادآور شد: اگر بخواهیم الگویی عملیاتی طراحی کنیم باید استادان حوزه های مختلف گردهم آمده و از رفتارهای ائمه اطهار (ع) و بخصوص حضرت مولی الموحدین، علی (ع) الگو بگیرند.


مطهرنیا با تبیین نگاه ریاست عالیه دانشگاه در ضرورت توسعه طرح های ماندگار فرهنگی گفت : در حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی الگوهای مطلوب موجود در قالب طرح های ماندگار عملیاتی می شود و ارزش نهادن به مفاخر همراه با شناسایی- ابلاغ و اجرایی شدن طرح ها یک ضرورت مهم تلقی می شود.


وی با تاکید بر حفظ بنیاد قدرت یعنی زبان و ادبیات فارسی، ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شورای فرهنگی – اجتماعی استان ها با در توسعه دامنه اختیارات بیشتر بتوانند بر اساس بافت شهری و منطقه ای، به شیوه ای جامع و مطلوب عمل کنند و تنها، سیاست گذاری­ های کلان در سطح سازمان مرکزی انجام شود.



حجت الاسلام رضا کهساری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان هم با تبریک ایام ماه رجب و هفته معلم بیان کرد : در قرآن کریم علاوه بر اینکه کلمه "علم" بسیار به کار رفته است بر ضرورت دانستن با عنوان"بدانید" تأکید بیشتری شده است . فلذا ضرورت علم آنچنان در آموزه های قرآنی و دینی سفارش شده است که حتی از اثبات دین اسلام و حقانیت معجزه با تکیه بر اسناد علمی تأکید می نماید. با بررسی آیات و روایات قرآنی به این باور خواهیم رسید که دین مبین اسلام بیشتر از سایر ادیان به علم و عمل توأم اهمیت داده و مؤمنین را به تعلیم و تعلّم فراخوانده است.


معاون هماهنگی استان سمنان نیز حضور مطهرنیا در این جلسه را به لحاظ تبیین سیاست ­های کلان سازمان مرکزی دانشگاه در بحث های فرهنگی، بسیار مغتنم دانست و با توجه به دانش، تجارب و حضور موثر فرهنگی وی در شورای راهبردی فرهنگی- اجتماعی ابراز امیدواری کرد سیاست های فرهنگی – اجتماعی با مطالعات ریشه ای و بنیادی در واحدهای دانشگاهی اجرایی گردد و ماحصل آن بتواند در ایجاد جامعه فرهنگ محور موثر باشد.


غلامحسن واعظی به تشریح دستور جلسه شامل برگزاری ضیافت اندیشه بصورت استانی ویژه استادان، تشکیل کمیته مشاوران مذهبی ویژه عفاف و حجاب و نیز برگزاری جلسات مشترک مدیران فرهنگی با روسای واحدها در خصوص چگونگی هزینه کرد بودجه فرهنگی پرداخت.


انتهای پیام/

ارسال نظر