«تحقیقات جعلی» در دانشگاههای برتر انگلیس
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پرس تی وی، آمارهای جدید نشان میدهد در برخی از دانشگاههای برتر انگلیس بین سالهای 2011 تا 2016 صدها «تحقیق جعلی» انجام شده است.
این آمار بر اساس قانون «آزادی اطلاعات» منتشر شده که نشان میدهد در 23 دانشگاه از 24 دانشگاه گروه راسل بریتانیا (مجموعهای از 20 دانشگاه برتر انگلیس) تحقیقات جعلی انجام شده است.
بر اساس این آمار، در طول این مدت حداقل 300 مورد اقدامات تحقیقاتی ساختگی انجام شده که سرقت ادبی و اختراع را نیز شامل میشود و بیشتر آنها در سال 2016 صورت گرفته است.
در پی انتشار این آمار، کمیته علوم و تکنولوژی مجلس عوام انگلیس تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده است.
استفان متکالف، رئیس این کمیته، هدف از این تحقیق را اطمینان بخشی به مردم در مورد بودجه عمومی که صرف تحقیقات میشود، اعلام کرده است.
متکالف افزود: «شفافسازی در این مورد برای ایجاد اعتماد عمومی و اینکه مردم به تحقیقاتی که با بودجه عمومی انجام میشود، اعتماد کنند، مهم و ضروری است.»
او گفت: «در صورتی که اثبات شود تحقیقات جعلی با بودجه عمومی انجام شده، این مسئله میتواند تأثیر زیادی بر مردم بگذارد و به بیاعتمادی منجر شود.»
به گفته تحلیلگران، تقلب در تحقیقات، عواقب بدی به دنبال دارد و ممکن است بهداشت عمومی را به خطر بیندازد و اعتبار تحقیقات را زیر سؤال ببرد.
آنان بر این باورند که یک مرجع نظارتی مستقل باید بر تحقیقات دولتی انگلیس نظارت دقیق داشته باشد.
انتهای پیام/