صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۸ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۶

رضوانی:4 شناگر ایران به المپیک توکیو می روند/ واترپلو در بازی های آسیایی خوشرنگترین مدال را می گیرد/ سلطانی فر ورزش های پایه را ارتقا می دهد

رئیس فدراسیون شنا گفت: شناگران ایرانی به رغم کمبودهایی که داشته اند سیر صعودی فوق العاده ای را طی کرده اند.
کد خبر : 167878

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در سال های اخیر رشد چشم گیری داشته است. تیم ملی واترپلو توانسته در سطح آسیا تبدیل به یکی از شانس های قهرمانی شود. در شیرجه شاهد رشد شیرجه روهای کشورمان در میادین بین المللی بوده ایم. همچنین در شنا پیشرفت شناگران بسیار محسوس بوده است تا جایی که رکوردهای ملی فراوانی جابه جا شده است. اوج پیشرفت ورزشکاران آبی ایران در سال 95 بوده و اینها حاصل مدیریت بسیار خوب محسن رضوانی در سمت ریاست این فدراسیون بوده است.


رضوانی درخصوص رکوردهایی که شناگران در سال 95 تغییر داده اند به خبرنگار آنا گفت: «ما امسال شاهد 56 رکورد جدید بودیم که در مرحله آخر دوازده رکورد رقم خورد که اتفاقی باور نکردنی بود. هفت رکورد ملی در بزرگسالان رقم خورد.»


وی ادامه داد: «در واترپلو در فینال قهرمانی آسیا بازی را در ضربات پنالتی به چین باختیم و نایب قهرمان شدیم. همچنین انتخابات کنفدراسیون شنای آسیا را داشتیم که در این انتخابات من عضو هیات رئیسه کنفدراسیون آسیا شدم. سومی قهرمانی آسیا را در شیرجه بدست آوردیم. این اهم اتفاقات خوبی بود که در سال 95 توسط فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو کسب شد.»


رئیس فدراسیون شنا درباره سیر صعودی این ورزش در سال 95 در مقایسه با سال های قبل بیان داشت: «با توجه به پیشرفت چشمگیر شناگران ایرانی و میل بیش از حد آنها برای پر کردن فاصله ایجاد شده با شناگران مطرح جهان در نظر داریم در سال 96 یک مربی برجسته خارجی را جذب کنیم تا با هنر سرمربیگری وی بچه های شنای بتوانند تبدیل به بهترین ها شوند چرا که آنها در سال گذشته خیلی بیشتر از سال های پیشین رشد داشتند.»


او خاطرنشان کرد: «تا زمانی که به مدال بازی های آسیایی نرسیم کار خودم را موفقیت نمی دانم. شناگران ایرانی به رغم کمبودهایی که داشته اند سیر صعودی فوق العاده ای را طی کرده اند و در ادامه نیز خواهند توانست خود را به مراتب بالاتری برسانند. باید از آنها حمایت بیشتری شود تا بتوانند بیش از پیش ارزش های خود را به همگان ثابت کنند.»


رضوانی در خصوص رشد واترپلوئیست های ایران با هدایت سرمربی صربستانی خود اظهار داشت: « واترپلو ایران در حال پوست اندازی و تحول شگرفی است. این مسیر انشاالله در بازی های آسیایی نمود خودش را نشان خواهد داد. ما در بازی های آسیایی برای خواهیم جنگید و امیدوارم واترپلوئیست های ملی پوش ایران بتوانند خوش رنگ ترین مدال را برگردن بیاویزند.»


وی در واکنش به این موضوع که فدراسیون شنا در المپیک 2016 تنها با یک سهمیه وایلد کارت در این رقابت ها حضور داشت، تصریح کرد: «برنامه ما در المپیک 2020 توکیو حضور در این رقابت ها با سهمیه مستقیم است. برای این موضوع ما شناگران خود را در تمرینات و مسابقات فراوانی شرکت می دهیم تا چهار شناگر را در این مسابقات شرکت دهیم. مسیر سختی است ولی هدف گذاری ما این است که شناگران ایران در المپیک با حریفان بین المللی شان به رقابت بپردازند. بچه های ما این توانایی را دارند که در المپیک شنا کنند و می خواهیم افتخار حضور بیش از یک شناگر در المپیک نصیب این فدراسیون شود.»


رئیس فدراسیون واترپلو درباره اهداف خود برای حفظ سرمایه های آینده ورزش های آبی عنوان کرد: «نگاه ما به ورزش باید کلان باشد. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید حمایت های خود را از رده های سنی مختلف به گونه ای انجام دهند که در تمامی رشته های ورزشی نوجوانان و جوانان دغدغه معیشتی نداشته باشند. به نظرم تمامی ورزشکاران با آتیه می توانند کارمند ورزش ایران شوند تا با فراغ بال در خدمت مردم باشند.»


او افزود: «بحث حمایت مالی دائمی از تمامی ورزشکاران یک رشته ورزشی خارج از توان همه فدراسیون ها است و این خواسته ما فقط برای شنا شیرجه و واترپلو نیست. امیدوارم یک روزی در ورزش شاهد این اتفاق باشیم که همه ورزشکاران با حمایت مالی مناسب بتوانند خود را وقف بالا بردن پرچم ایران در میادین جهانی کنند.»


رضوانی درباره اینکه با خسته نباشید چه شخصی انگیزه اش برای بیشتر کار کردن دو چندان می شود، گفت: «این موضوع دو تا قضیه دارد، یکی اینکه ما سلسه مراتبی داریم. بالاخره وقتی مدیر بالاسری ات کارت را ببیند و خسته نباشید بگوید مسلما خیلی در رفع خستگی تاثیر دارد. ولی وقتی که از جنس آن رشته باشی و تمامی هم دوره هایت از روند کاری ات تعریف کنند مزه و شیرینی کاری را که انجام داده ای بیشتر می شود.»


وی با بیان این نکته که نگاه به ورزش های پایه در ایران نگاهی از جنس ورزش های درجه دوم بوده تصریح کرد: «بزرگترین خصلت و صفت دکتر سلطانی فر وزیر ورزش این است که ورزش های پایه باید حمایت قابل توجهی شوند. شعار او از همان روز اول موفقیت در ورزش های پایه است. این خودش استرس در جان مسئولین رشته ها می اندازد. این موشوع خط مشی مشخصی را برای همه تعیین می کند.»


رضوانی تاکید کرد: «برداشت من این است که در دوران مدیریت سلطانی فر ورزش های پایه تبدیل به مهم ترین ورزش ها خواهند شد و در آینده ای نه چندان دور ورزش ایران در بازی های آسیایی و المپیک به مدال های بیشتری دست خوهد یافت. باید حمایت از شنا و دوومیدانی به گونه ای ادامه یابد که این ورزش های پایه طبق برنامه هایی که برای آینده ریخته اند بتوانند برای ایران مدال آوری مناسبی داشته باشند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر