صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۰ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۶
مدیرعامل ساتبا خبر داد

بی اعتنایی شهرداری‌ها به ساخت نیروگاه‌های زباله سوز/ افزایش ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در سال 96

مدیرعامل ساتبا اعلام کرد برای ساخت نیروگاه‌های زباله سوز در کشور شهرداری‌ها و نهادهای زیست محیطی اعلام آمادگی نکرده‌اند.
کد خبر : 167254

به گزارش گروه اقتصادی آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، سیدمحمد صادق‌زاده با اشاره به میزان ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در سال 96، اظهار داشت: سال 96 میزان ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور به حدود 700 تا 850 مگاوات می‌رسد.
وی افزود: حدود 90 درصد از این میزان ظرفیت تولیدی در بخش بادی و خورشیدی خواهد بود و بقیه نیز به نیروگاه‌های زمین گرمایی، زیست‌توده و... تعلق خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: عمده این نیروگاه در ظرفیت‌های 10، 20 تا 30 مگاواتی در سراسر کشور است و مزیت عمده احداث این نوع نیرگاه‌ها این است که تلفات چندانی در حوزه انتقال برق نخواهند داشت.
صادق‌زاده با اشاره به ساخت نیروگاه‌های زباله‌سوز در کشور، گفت: پنج نیروگاه تولید برق از زباله در کشور راه‌اندازی شده است که در مجموع حدود 9 مگاوات ظرفیت تولید برق خواهند داشت.
وی ادامه داد: عمده این نیروگاه‌ها در شمال کشور است و تفاوت آن با سایر نیروگاه‌ها وابستگی آنها به اقتصاد تأمین زباله است.
مدیرعامل ساتبا اضافه کرد: معمولاً در دنیا روال این است که در ساخت این نوع نیروگاه‌ها نهادهای دیگری چون شهرداری‌ها و نهادهای زیست محیطی مشارکت دارند، اما متأسفانه تاکنون این نهادها در ایران برای همکاری و سرمایه‌گذاری در این زمینه اعلام امادگی نکرده‌اند.
وی گفت: میزان درخواست سرمایه‌گذاری خارجی برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور حدود 3 میلیارد دلار بوده که البته تاکنون تنها بخشی از آن محقق شده است.
صادق‌زاده در پایان اشاره کرد: ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر برای مدیریت بار تابستان 96 حدود 450 مگاوات است که حدود 100 مگاوات آن خورشیدی است و در سه ماهه اول سال 96 به بهره‌برداری می‌رسد.


انتهای پیام/

ارسال نظر