صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۲ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۵

شاعر برنده نوبل درگذشت/ مردی که از آکسفورد جا ماند

درک والکوت، شاعر و نویسنده برنده جایزه نوبل ادبیات سال ۱۹۹۲ در سن ۸۷ سالگی درگذشت.
کد خبر : 166927

به گزارش گروه فرهنگی آنا، درک والکوت، نمایشنامه‌نویس و شاعری که از مشهورترین چهره‌های فرهنگی منطقه کارائیب به حساب می‌آمد، روز جمعه در سن ۸۷ سالگی فوت کرد.


او متولد سنت لوسیا بود و پس از تحمل دوره طولانی بیماری در بخش شرقی همین کشور جزیره‌ای از دنیا رفت. «والکوت» یکی از بزرگترین نویسندگان نیمه دوم قرن بیستم محسوب می‌شد.


این شاعر و نویسنده، اولین مجموعه شعرش را در ۱۸ سالگی منتشر کرد. «والکوت» فعالیت‌های هنری دیگری همچون نقاشی آبرنگ و تدریس تئاتر را نیز دنبال می‌کرد. او بیشتر برای استعاره‌های عمیق، متون احساسی و توانایی‌های تکنیکی در کارهایش شناخته می‌شد.


او در سال ۲۰۱۱ موفق شد جایزه «تی‌.اس الیوت» را برای مجموعه شعر «حواصیل‌های سپید» دریافت کند. جایزه‌ای ادبی به نام والکوت نیز به گرامیداشت او راه‌اندازی شده و مبلغ آن یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار است.


والکوت سال ۲۰۰۹ نامزد تکیه زدن بر کرسی استادی شعر دانشگاه آکسفورد شد، اما در همان حین، تعداد زیادی نامه ناشناس به دانشگاه رسید که والکوت را به آزار جنسی در سال ۱۹۸۲ متهم می‌کرد. پس از این جنجال‌ها، او از دریافت این افتخار محروم شده است. اما پس از آن مشخص شد تمام این ماجرا زیر سر زنی بود که جای او استاد شعر دانشگاه آکسفورد شد.


«تاریخچه هنری کریستف»، «شارلاتان»، «تی‌جین و برادرانش»، «طبل و رنگ‌ها»، «رویا در کوهستان مانکی»، «پانتومیم» و «اودیسه» از مجموعه اشعار او هستند. نمایشنامه‌های «خلیج»، «زندگی دیگر»، «خوشه‌های دریا» و «اومیروس» نیز از کاراهای «درک والکوت» هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر