صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴
در مراسم هفته بزرگداشت مقام معلم و روز استاد واحد اراک

حجت‌الاسلام قرائتی: آموزش‌ دانشگاه به گونه‌ای باشد که فارغ التحصیلان اقتصاد بیمار کشور را درمان کنند

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: آموزش‌های دوران دبیرستان و دانشگاه باید به گونه‌ای باشد که فارغ التحصیلان دانشگاهی به عنوان نیروی انسانی ماهر نقش آفرینی داشته و اقتصاد بیمار کشور را درمان و شرایط کشور را به سمت اهداف توسعه محور شتاب دهند.
کد خبر : 16687

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام محسن قرائتی در مراسم هفته بزرگداشت مقام معلم و روز استاد در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم باید رویکرد خود را از آموزش تئوری صرف به مهارت آموزی تغییر دهند چرا که آموزش به تنهایی حلال مشکلات جامعه نیست.


وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین دلایل بالا رفتن سن ازدواج در جامعه بیکاری جوانان است که این مشکل تنها در سرمایه گذاری در بخش تولید حل می‌شود بنابراین دانش آموختگان دانشگاه‌ها نباید به مدرک تحصیلی خود اتکا کنند بلکه باید از هر فرصتی برای کسب درآمد استفاده کنند.


رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: آموزش‌های دوران دبیرستان و دانشگاه باید به گونه‌ای باشد که فارغ التحصیلان دانشگاهی به عنوان نیروی انسانی ماهر نقش آفرینی داشته و اقتصاد بیمار کشور را درمان و شرایط کشور را به سمت اهداف توسعه محور شتاب دهند.








قرائتی گرایش جوانان به قرآن را تنها راه برون رفت از مشکلات اخلاقی دانست و اظهار کرد: مسئولان دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش باید با برپایی کلاس‌های تفسیر قرآن کریم مسیر سعادت جوانان را به آنان معرفی کنند و نشان دهند

وی، تمایل کمرنگ جوانان به ازدواج را یکی از مشکلات اساسی امروز ایران اسلامی دانست و گفت: جوانان به دلیل مسایل اقتصادی، کمبود شغل و نداشتن مسکن ازدواج را که واجب دینی است به تاخیر می‌اندازند در حالیکه هر تاخیر در تشکیل خانواده فرصت‌ها را از آنها می‌رباید.


قرائتی گرایش جوانان به قرآن را تنها راه برون رفت از مشکلات اخلاقی دانست و اظهار کرد: مسئولان دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش باید با برپایی کلاس‌های تفسیر قرآن کریم مسیر سعادت جوانان را به آنان معرفی کنند و نشان دهند.


وی ترویج فرهنگ نماز را یکی دیگر از وظایف اصلی مسوولان آموزشی کشور عنوان کرد و گفت: به پا داشتن نماز علاوه بر انجام فریضه دینی خاستگاه دوری از تکبر، نظم بخشی، اتحاد، عدالت، حضور در صحنه سیاسی، گواهی بر معاد، توحید، امتیازات معنوی و بسیاری دیگر از فضایل است.


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز استاد شهید مرتضی مطهری را نمونه کامل یک اسوه علمی و معنوی معرفی و اظهار کرد: استادان دانشگاه و آموزگاران باید با تشریح اندیشه‌های این شهید والامقام در بین دانشجویان و دانش آموزان خود، جامعه علمی را در مقابل هجمه‌های فرهنگی دشمنان اسلام بیمه کنند.


آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی گفت: معانی فکری و اخلاقی موجود در کتاب‌های شهید مطهری، نسخه بسیاری از پیچیدگی‌ها و مشکلات است و می‌طلبد جامعه فرهیختگان و دانشگاهیان این مفاهیم ناب را با طرح و پردازش به گفتمان عملیاتی و زبان ساده در بیاورند.


وی اضافه کرد: سخنرانی‌های این عالم مجاهد در دوران خفقان شاهنشاهی بیانگر شهامت و جسارت وی بود و جایگاه این اندیشمند وارسته در رشد علمی و فکری و نزدیکی حوزه و دانشگاه بر کسی پوشیده نیست. در پایان جلسه از استادان نمونه فرهنگی واحد با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.


دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک و دبیر هیئت امنای استان مرکزی، حجت الاسلام ایوب سلحشور نیا رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام رودبارانی مدیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی، اعضای هیئت رئیسه واحد، استادان، کارکنان و دانشجویان در این مراسم حضور داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر