صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۵
رئیس جمعیت هلال احمر مطرح کرد؛

رنجرهای هلال احمر در خط مقدم عملیات های امداد و نجات/راه اندازی مرکز پایش و سلامت امدادگران

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه خانواده هلال احمر با تمام توان و قدرت آماده ارائه خدمت به مردم در نوروز 96 است، گفت: این جمعیت با وجود همه مشکلات اعتباری پیش رو، موفق به تجهیز کامل پایگاه‌های امداد و نجات و تامین امکانات و تجهیزات لازم برای ارائه خدمت به هموطنان در نوروز 96 شد.
کد خبر : 165778

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از جمعیت هلال احمر، سید امیرمحسن ضیائی در نشست خبری آغاز طرح امداد و نجات نوروزی هلال احمر با اعلام این خبر گفت: امروز EOC موبایل جمعیت هلال احمر رونمایی شده و در اختیار مردم عزیز کشور قرار می‌گیرد. براین اساس از این پس هموطنان می‌توانند اطلاعات خوبی در زمینه پایگاه‌ها و پست‌های هلال احمر، نحوه ارائه خدمات، حوادث و وضعیت آب و هوا و ترافیک جاده‌ها را با مراجعه به سایت www.rcs.ir و نصب نرم افزار EOC دریافت کنند.


آغاز فعالیت رسمی رنجرهای هلال احمر در مراکز استان‌ها


رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه امروز همزمان با آغاز طرح امداد و نجات نوروزی، فعالیت رسمی 500 نفر از نیروهای واکنش سریع هلال احمر آغاز خواهد شد، عنوان کرد: بر این اساس در هر مرکز استان 15 نیروی واکنش سریع مستقر خواهد شد که امیدواریم تا سال آینده 2700 نفر دیگر به نیروهای واکنش سریع هلال احمر اضافه شود.


به گفته وی نیروهای واکنش سریع در حوادث بزرگ چون حادثه پلاسکو در ساعات طلایی حادثه نقش مهمی در ارائه خدمات تخصصی امداد و نجات به هموطنان ایفا خواهند کرد.


برنامه ریزی برای اجرا و اختصاص اعتبارات طرح نوروزی برای نخستین بار در بهمن ماه


ضیائی همچنین با اشاره به اینکه برای نخستین بار دستورالعمل طرح نوروزی و اعتبارات آن در بهمن ماه به زیرمجموعه‌ها ابلاغ شد، عنوان کرد: جمعیت هلال احمر در دو سال گذشته از محل تبصره 10 و 12 حدود 100 میلیارد تومان دریافت کرده که در این زمنیه قول مساعد داده‌اند تا بخش دیگر اعتبارات در روزهای باقیمانده از امسال پرداخت شود. در مجموع از محل منابع اختصاصی در سال 95 حدود 60 درصد دریافتی داشته‌‌ایم.


وی درباره بودجه سال 96 هلال احمر توضیح داد: آنچه مجمع عمومی هلال احمر برای سال آینده مشخص کرده است، رشد 10 درصدی بودجه است که باید دید چه مقدار از آن محقق می‌شود. البته در وصول درآمدهای دولت، اولویت‌های بسیاری وجود دارد و هلال احمر نیز همانند سایر دستگاه‌ها از این بودجه بهره‌مند می‌شود لذا طبیعی است که باید با رعایت صحیح اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی و افزایش بهره وری کنترل امور را در دست بگیریم.


استخدام نیروهای جدید در مراحل پایانی است


به گفته رئیس جمعیت هلال احمر، مصاحبه‌های پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی هلال احمر انجام شده و در مراحل پایانی انتخاب این نیروها هستیم که امیدواریم در سه ماهه نخست سال 96 شاهد به کارگیری نیروهایی که در آزمون استخدامی شرکت کردند، باشیم.


ضیائی در پاسخ به سوالی پیرامون تعیین یک شماره واحد برای بخش امدادی کشور عنوان کرد: ما نیز معتقدیم برای فرد حادثه دیده بهتر این است که یک شماره ثابت را برای امداد در ذهن داشته باشد لذا در این زمینه باید هماهنگی‌های لازم با سایر دستگاه‌‌های همکار انجام شود البته این اقدام به صورت آزمایشی در استان قم از سوی کمیسیون ملی راه‌ها مصوب و به صورت آزمایشی اجرا و مقرر شد از سال آینده پیگیری‌های لازم برای تعیین شماره ثابت به منظور پاسخگویی در حوادث انجام شود.


کاهش خسارات حوادث امسال با پیش بینی تدابیر لازم قبل از حادثه


ضیائی با اعلام اینکه سال آینده نخستین سال اجرای برنامه 5 ساله جمعیت پس از تصویب و موافقت شورای عالی خواهد بود، اظهار کرد: بر این اساس برنامه جمعیت با توجه به اهداف روشن و مشخصی اجرایی خواهد شد تا جوانان، داوطلبان و امدادگران هلال احمر با تمام قوت، پشتیبان مردم در ارائه خدمات امدادی باشند.


وی با اشاره به اینکه امسال همه تلاش خود را بر پیش بینی و انجام تدابیر لازم قبل از حوادث قرار دادیم، افزود: به همین منظور در حوادث امسال به خصوص در برف و کولاک و سیل و آبگرفتگی اخیر، هلال احمر با همکاری سایر مقامات و مسئولان استانی توانست برنامه ریزی لازم برای مواجهه با حوادث را انجام داده و میزان خسارات انسانی حوادث را کاهش دهد بر این اساس از ابتدای سال 95 تا امروز 40 هزار و 833 مورد عملیات انجام شده که 20 هزار مورد آن ترافیکی بوده است.


نجات، کار بسیار تخصصی است


ضیائی با تاکید بر اینکه نجات، کار بسیار تخصصی است و نیازمند آموزش و تجربه است، گفت: زمان طلایی در نجات بسیار مهم است، گاهی اقدامات به دقایق محدود می‌شود.


وی درباره تیم‌های واکنش سریع، اظهارکرد: امیدواریم تعداد نیروهای واکنش سریع به 3 هزار نفر افزایش پیدا کند تا در تمای شهرستان‌ها از وجود این تیم ها برخوردار باشیم.


رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه فعالیت‌های جمعیت هلال احمر در مدیریت بحران محدود به پاسخگویی به سوانح نیست، تصریح کرد: برای مقابله با حوادث باید آمادگی داشت، اگر آمادگی وجود نداشته باشد امکان مقابله با حوادث و سوانح وجود ندارد و ایجاد امادگی در گرو پیشگیری و برنامه ریزی است.


راه اندازی مرکز پایش و سلامت امدادگران در سال آتی


ضیائی با اشاره به راه اندازی مرکز پایش و سلامت امدادگران در سال آتی، بیان کرد: نیازمند تاسیس مرکز پایش و سلامت امدادگران هستیم که در سال آینده این کار انجام خواهد شد.


انتهای پیام/

برچسب ها: حادثه پلاسکو
ارسال نظر