صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۵
حافظی اعلام کرد:

ابهام در سرنوشت 4.3 میلیارد تومان در بودجه سازمان فرهنگی و هنری

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه تنها 14 درصد از بودجه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، صرف برنامه‌های فرهنگی می‌شود، گفت: بر اساس گزارش حسابرس شورا، 4.3 میلیارد تومان در قالب سپرده و پیش پرداخت‌ها و خرید 4 باب مغازه از بودجه این سازمان هزینه شده که اسناد متقنی برای آن وجود ندارد.
کد خبر : 165755

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رحمت الله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران در بررسی گزارش حسابرس در مورد عملکرد سال مالی 93 سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از افتخارات شهرداری این است که به نهاد فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است، اظهار کرد: این در حالیست که عملکرد سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران از نظر حسابرس شورا مردود است.


وی با اشاره به بند 11 این گزارش، تصریح کرد: سپرده‌ها و پیش پرداخت‌ها شامل 3.2 میلیارد تومان تحت عنوان سپرده وجوه نقد بوده است و هیچ گونه تضمینی از صاحبان امضاء مجاز اخذ نشده است.


رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران درباره بند 19 گزارش حسابرس نیز گفت: بر اساس این بند چهار باب مغازه به مبلغ 1.3 میلیارد تومان خریداری شده است اما مستندانی از بابت صورت ریز و مالکیت آن از سوی مقام مسئول به موسسه حسابرسی ارائه نشده است.


حافظی همچنین درباره بند 28 گزارش حسابرس نیز اعلام کرد: ماده 15 دستورالعمل اجرایی ابلاغی شهردار تهران در خصوص اخذ مجوز از بابت هر گونه پرداخت و کمک سازمان به اشخاص داخل یا خارج از شهرداری تهران رعایت نگردیده و معادل 3.6 میلیارد تومان در قالب اهدای هدیه و کتاب و همچنین کمک به مساجد و هیات های مذهبی از محل کمک بودجه جاری هزینه شده است.


وی با اشاره به اینکه در بند 29 این گزارش درباره استخدام نیروی انسانی جدید در سازمان فرهنگی و هنری مواردی ذکر شده است، تاکید کرد: ماده 25 دستورالعمل اجرایی ابلاغی شهردار در خصوص استخدام هرگونه نیروی انسانی جدید در سازمان رعایت نشده و تعداد کارمندان جدید در سال 93 بیشتر شده است.


رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به یکی از جداول پیوست این گزارش، تصریح کرد: با سازمانی مواجه هستیم که 66.2 میلیارد تومان هزینه پرسنلی، 54.3 میلیارد تومان هزینه اداری و 20 میلیارد تومان هزینه برنامه‌ای دارد؛ یعنی 120 میلیارد تومان سازمان هزینه می‌کند تا 20 میلیارد تومان برنامه اجرا کند در حقیقت 14 درصد از منابع این سازمان صرف برنامه‌ها و 86 درصد صرف هزینه‌ها می‌شود. حال سوال این است که با این اوصاف آیا سازمان عملکرد قابل دفاعی دارد؟


وی با بیان اینکه برخی از دوستان بر این باورند که چون مدیریت این سازمان تغییر یافته است، نباید کسی پاسخگو باشد، گفت: رئیس مجمع این سازمان، شهردار است، هر شرکت یا سازمان جایگاه حقوقی دارد و نباید گفت که چون مدیران قدیمی رفته‌اند تکلیفی وجود ندارد، حتی اگر شهردار جابه‌جا شود، باید پاسخگوی عملکرد خود و زیرمجموعه های خود در زمان مسئولیتش باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر