صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۱ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۵

بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان درباره واگذاری صدور تسویه حساب دانش‌آموختگان به دانشگاه‌ها

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابلاغ بخشنامه‌ای، صدور تسویه حساب برای دانش‌آموختگان را به دانشگاه‌ها واگذار کرد.
کد خبر : 165309

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای رفاه حال دانش‌آموختگان و توسعه خدمات رسانی همراه با کرامت انسانی به آن‌ها و همچنین اصلاح و بهینه‌سازی فرآیندهای بازپرداخت و صدور تسویه حساب، از تاریخ 20 اسفند امسال صدور تسویه حساب برای دانش‌آموختگان به دانشگاه‌ها واگذار شده است و به صورت آنلاین صادر می‌شود.


بنابراین معاونان دانشجویی همه دانشگاه‌ها باید با ابلاغ این بخشنامه نظارت کامل و مستمر را از طریق روسای ادارات رفاه و خوابگاه دانشجویی برای رعایت مفاد بخشنامه و نظارت به روند صدور تسویه حساب داشته باشند.


براساس بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان که با امضای ذوالفقار یزدان‌مهر ابلاغ شده است، فرآیند صدور تسویه حساب به ترتیب به شرح زیر است:


«پرداخت بدهی تا مقطع موردنظر برای درخواست تسویه حساب، درخواست صدور تسویه حساب از سوی دانش‌آموختگان از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.bp.swf.ir، بررسی پرونده از سوی کارشناس دانشگاه و صدور تسویه حساب برای دانش‌آموخته پس از تکمیل مستندات و ثبت اطلاعات در سامانه فاز دو.»


براساس این بخشنامه اگر صدور تسویه حساب به هر دلیلی ممکن نباشد، باید کارشناس دانشگاه دلیل اشکال را به دانش‌آموختگان اعلام کند و اگر مشکل مربوط به صندوق رفاه دانشجویان باشد، باید درخواست رفع مشکل از طریق منوی درخواست به صندوق رفاه ارسال شود.


همچنین اولویت صدور تسویه حساب با مقاطع پایین‌تر است و برای مثال ابتدا باید برای کاردانی سپس برای دانش‌آموختگان کارشناسی ناپیوسته و ... صادر شود.


از آنجا که همه فعالیت‌های انجام شده در زمینه صدور دفترچه اقساط و تسویه حساب از سوی کارشناسان صندوق رفاه دانشجویان بررسی و ارزیابی می‌شود، بنابراین در صورت بروز هر گونه مشکلی در صدور تسویه حساب برای دانش‌آموختگان قبل از بازپرداخت کل بدهی، پرداخت مبلغ خسارت ایجاد شده بر عهده دانشگاه و کارشناس است.


انتهای پیام/

ارسال نظر