صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۸ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۵

وزیر انرژی عربستان کاهش تقاضای جهانی نفت را رد کرد

وزیر انرژی عربستان این ادعا را که تقاضای جهانی برای نفت ممکن است به زودی رو به کاهش بگذارد و میلیاردها بشکه نفت استخراج نشده در میادینی که هرگز حفاری نشده‌اند باقی بماند را رد کرد.
کد خبر : 165019

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از مهر، خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان صحبتهای مطرح شده در میان مدیران شرکت های انرژی، تحلیلگران و فعالان صنعت نفت در مورد احتمال رو به کاهش گذاشتن تقاضا برای نفت را انحرافی خواند و پیش بینی کرد که تقاضای جهانی برای نفت خیلی زود به ۱۰۰ میلیون بشکه در روز برسد.


الفالح این اظهارات را در کنفرانس انرژی سراویک در هیوستون آمریکا ایراد کرد که معتبر ترین کنفرانس صنعت انرژی سال به شمار می رود.


فیث بیرول، رئیس آژانس بین المللی انرژی هم در یکی از پانل‌های این کنفرانس با تایید تلویحی سخنان وزیر انرژی عربستان گفت: ما به سقف رسیدن تقاضا برای نفت را پیش بینی نمی کنیم.


محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک نیز با بیان اینکه به سقف رسیدن تقاضا برای نفت در آینده قابل پیش بینی رخ نخواهد داد گفت: شاید رشد تقاضا کند شود، اما این رشد متوقف نخواهد شد.


الفالح افزود، این فرض‌ها که رشد تقاضا متوقف خواهد شد یا حتی تقاضا رو به کاهش خواهد گذاشت می‌تواند موجب تضعیف سرمایه گذاری‌ها در پروژه های جدید اکتشاف نفت شود، و تاثیری منفی بر عرضه آینده نفت بگذارد و موجب شوک های قیمتی شود که رشد اقتصادی را به خطر بی‌اندازد.


این سخنان پس از آن مطرح می شود که سیمون هنری، مدیر مالی شرکت رویال داچ شل چند روز پیش گفته بود، تقاضا برای نفت ممکن است در طی ۵ سال آینده به سقف خود برسد.


الفالح گفت، با وجود اینکه هزینه انرژی های تجدید پذیر رو به کاهش است و انرژی های جایگزین در حال اختصاص سهم بیشتری از بازار انرژی به خود است، اما نگرانی های زیست محیطی و پیشرفت های تکنولوژی برای به حاشیه راندن نفت کافی نخواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر