صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۵

وزیر صنعت: توسعه صنعت مس در کشور به ویژه منطقه شمال غرب ضروری است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تشکیل شرکت مس آذربایجان از ضرورت‌های توسعه صنعت مس در کشور و شمال غرب ایران است.
کد خبر : 164578

به گزارش گروه اقتصادی آنا از شاتا، « محمدرضا نعمت‌زاده» در سفر یک روزه خود به آذربایجان شرقی از روند توسعه مجتمع و معدن مس سونگون بازدید کرد.


وزیر صنعت پس از بازدید از مجتمع مس سونگون در جمع مدیران این مجموعه گفت:ده ها جلسه برای توسعه این مجموعه برگزار شده چرا که صنایع مس این استان پروژه ای ملی و مایه آبروی استان اذر بایجان شرقی است.


وی با تاکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت ها و توانمندی های صنعت مس ، گفت:باید در موضوع مس به تکمیل زنجیره تولید و محصول نهایی توجه اساسی شود که حداقل آن تولید کاتد است.


نعمت‌زاده افزود:در تاسیس کارخانه تولید مس کاتدی باید مسائل زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد و شیوه تولید از طریق ذوب یا هیدرو باید با استاندارهای زیست محیطی کشور هماهنگ باشد.


وی در ادامه مدیران مس سونگون را ملزم کرد تا برای عقد قرارداد با پیمانکار این پروژه برنامه نهایی ارائه کنند چرا که یک روز تاخیر در این برنامه هم نباید وجود داشته باشد.
مهندس نعمت زاده تاکید کرد:صادرات کنسانتره مس به نفع کشور نیست چرا که مس دارایی ملی بزرگی است و تولید کاتد باید حتما آغاز شود.


به گفته وزیر صنعت، اکنون برای احداث کارخانه مس کاتد هیچ محدودیت مالی وجود ندارد اما مدیریت پروژه باید جدی تر و بهتر از قبل در این زمینه تلاش کند.


وی خواستار تسریع در روند اکتشاف مس در منطقه آذر بایجان شد و افزود:تکلیف تاسیس شرکت هلدینگ مس آذربایجان باید هر چه سریعتر روشن شود تا بتوان برای توسعه معادن مس منطقه آذربایجان و احداث کارخانه های تکمیل زنجیره تولید و نیز صادرات برنامه ریزی کرد.


به گفته نعمت زاده، با روشن شدن وضعیت شرکت مس آذربایجان در بورس مردم این منطقه نیز می توانند با خرید سهام در منافع این پروژه بزرگ سهیم باشند.


وی درباره افزایش بهره وری در معادن مس آذربایجان و احداث کارخانجات برای تکمیل زنجیره تولید خواستار مشارکت دانشگاهیان و پژوهشگران شد.


گفتنی است، مجتمع مس سونگون بزرگترین مجموعه معدنی استان آذربایجان شرقی است و با بیش از 4هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم سالانه 300هزار تن کنسانتره مس تولید می کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر