صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴

جان کری فعلا به اسرائیل سفر نمی‌کند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خبر برخی رسانه‌های اسرائیلی مبنی بر درخواست وزیر امور خارجه آمریکا برای سفر به سرزمین‌های اشغالی را تکذیب کرد.
کد خبر : 16454

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری آنا، «ماری هارف» در پاسخی کتبی به پرسش روزنامه هاآرتص این خبر را «اساسا اشتباه» خواند و گفت: «همواره گفته‌ایم آقای وزیر کری تنها وقتی به اسرائیل [سرزمین‌های اشغالی] سفر خواهد کرد که کابینه جدید تشکیل شود و او این موضوع را بارها به مقامات اسرائیلی منتقل کرده است.»


برخی رسانه‌های اسرائیلی، روز گذشته از ابراز امیدواری وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با کانال ۱۰ تلویزیون اسرائیل برای سفر به آن کشور در هفته‌های پیش رو خبر دادند و گفتند آقای کری در این گفت‌وگو همچنین اشاره کرد که می‌خواست حتی زودتر از آن به اسرائیل بیاید.


سایت صدای آمریکا (VOA) که وابسته به وزارت امور خارجه آمریکاست نوشته است: روزنامه تایمز اسرائیل، روز یکشنبه در گزارشی در همین زمینه به نقل از کری نوشت که «مشتاق هستم که به آنجا سفر کنم... شاید به همین زودی‌ها و در هفته‌های آینده که آنها دولت جدید را تشکیل دادند، این سفر صورت بگیرد.


به گزارش این روزنامه، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در واکنش اعلام کرد که با توجه به اینکه دولت جدید ائتلافی اسرائیل هنوز تشکیل نشده، در نتیجه سفر وزیر امور خارجه ایالات متحده به اسرائیل لزومی ندارد.


روابط باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا و بنیامن نتانیاهو – که حزب او در انتخابات هفدهم مارس (۲۶ اسفند ۱۳۹۳) پیروز شد، در ماه‌های اخیر به دلیل اختلاف نظر بر سر برخی مسائل، از جمله گفت‌وگوهای صلح اسرائیل و فلسطینی‌ها و نیز برنامه هسته‌ای ایران، رو به تیرگی گذاشته است.


این روابط پس از سفر آقای نتانیاهو به آمریکا بدون هماهنگی با کاخ سفید و ایراد سخنرانی در کنگره علیه گفت‌وگوهای هسته‌ای جاری با ایران سردتر شد. کاخ سفید پیش از آن، به این دلیل که نتانیاهو در دوران مبارزات انتخاباتی به واشنگتن سفر خواهد کرد، اعلام کرد که آقای اوباما در طول این سفر با وی دیدار نخواهد کرد.


در آخرین مورد، روزنامه نیویورک تایمز اوایل اردیبهشت ماه در گزارشی نوشت، اوباما در دیدار با رهبران جامعه یهودیان آمریکا گفته است تا پایان ماه ژوئن (نهم تیر ماه) و مهلت تعیین‌شده برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای با ایران، با نتانیاهو ملاقات حضوری نخواهد داشت.


ایران و شش قدرت جهانی عضو گروه ۱+۵ شامل ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین و آلمان روز سیزدهم فروردین ماه سال جاری به یک تفاهم سیاسی درباره اجزای اساسی توافق جامع بر سر برنامه هسته‌ای ایران دست یافتند و تا پایان نهم تیر ماه فرصت دارند جزئیات آن را ثبت و به امضا برسانند.


در حالی که گفت‌وگوهای ایران و گروه ۱+۵ برای نگارش متن توافق جامع همچنان در نیویورک جریان است، وزیر امور خارجه آمریکا قرار است برای گفتگو با مقامات ارشد عربستان سعودی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری به ریاض سفر کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر