صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۴ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۵

انتشار بیانیه 14بندی، نتیجه برگزاری همایش ملی  کاربرد مدل‌های پیشرفته فضایی در آمایش سرزمین واحد یزد

دبیر دومین همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته فضایی (سنجش از دور) در آمایش سرزمین گفت: «برگزاری این همایش برکات زیادی برای دانشگاه، استان و کشور خواهد داشت. در این همایش موفق به انتشار بیانه‌ای مشترک با شهرداری یزد در چهارده بند شدیم.»
کد خبر : 164363

به گزارش خبرنگار آنا، برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی هر چند در دانشگاه به عنوان چهارراه تبادل دانش‌های نوین، آشنایی با آخرین دستاوردها، ارائه مقالات و هم‌اندیشی است، می تواند اما در صورت جهت‌گیری درست خروجی آن، راهگشایی برای مشکلات منطقه و کشور باشد. همایش کاربرد مدل های پیشرفته فضایی در آمایش سرزمین از این دست همایش هاست.


پس از برگزاری این نشست دو روزه علمی که هفته اول اسفند جاری در واحد یزد برگزار شد، دکتر سیدعلی المدرسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در باره چگونگی برگزاری این همایش و نتایج حاصل از آن اظهار کرد: «با توجه به تشکیل کمیته SDI که همان نظام اطلاعات مکانی شهرداری است، دانشگاه با کمک بخش‌های اجرایی نسبت به تدوین سند، عملیاتی شدن آن زیر نظر کارگروه راهبری SDI استان فعالیت علمی و تخصصی خواهد کرد؛ این دستاورد بزرگ، دومین همایش ملی است که با همت دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد و گام بعدی، اجرای دوسالانه بعدی آن یعنی برگزاری همایش در سطح بین المللی است تا بتوانیم آخرین دانش و دستاورد روز دنیا را نیز در این همایش داشته باشیم.»


المدرسی از انتشار بیانیه 14 بندی پایان همایش به شرح زیر نیز خبر داد.


1-کمیته راهبری SDI استان به ریاست استاندار، نائب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و دبیری معاون دفتر آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به استناد به تبصره یک ماده 23 ضوابط فنی اجرایی توسعه دولت الکترونیکی، موضوع مصوبه مورخ یازدهم شهریور ماه ششمین جلسه شورای عالی فناوری اطلاعات کشور به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیری حوزه علوم مکانی معرفی شد.


2- با توجه به تدوین سند SDI استان، عملیاتی کردن سند SDI با مشارکت بخش دانشگاهی و خصوصی استان و بر اساس برنامه زمانبندی مشخصی زیر نظر کارگروه راهبری SDI استان با جدیت دنبال شود.


3- ضروری است با توجه به فرابخشی بودن موضوع علوم مکانی و الزام باور مدیران ارشد و بدنه کارشناسی دستگاههای اجرایی مرتبط، فرهنگ سازی و آموزش در دستور کار قرار بگیرد.


4- احصای وضع موجود و نیازهای سازمان های خدمت رسان و مرتبط به عنوان پیش نیاز برنامه ریزی دقیق در این حوزه مورد وفاق قرار گرفت.


5- «سامانه ساترا» به عنوان ژئوپرتال استان تعیین و مقرر شد تمهیدات لازم در خصوص فعال سازی تالار گفت‌وگو و در خصوص به اشتراک گذاری اطلاعات عمومی و آموزش و انتقال تجارب متخصصین استان ودانشجویان با سطح دسترسی مشخص اقدام لازم به عمل آید.


6- در راستای به اشتراک گذاری اطلاعات؛ «قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات» و نیز «مفاد قانونی در نقشه راه دولت الکترونیک» جهت تاکید مجدد به دستگاه های دولتی ابلاغ شود.


7- مدل برنامه ریزی اجماعی و نه مدل برنامه ریزی توسعه ای به عنوان مدل مشارکتی پروژه های مشترک اطلاعات مکانی سازمانها مدنظر قرار گرفته شود.


8-با توجه به توان علمی موجود در دانشگاه یزد، دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان یزد نسبت به پیگیری و ایجاد پژوهشکده علوم مکانی در راستای اهداف دولت الکترونیک و کاربردی کردن پژوهش های علوم مکانی متناسب با نیازهای توسعه ای استان اقدام شود.


9- توانمندی ها و مقالات و پژوهش های انجام شده در دومین همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته فضایی سنجش از دور و GIS در آمایش سرزمین در اختیار کارگروه راهبری SDI استان قرار می گیرد.


10- با هدف بهره گیری حداکثری از ظرفیت و توانمندی های حوزه علوم مکانی استان، ایجاد یک بانک اطلاعات از شرکت های خصوصی ، متخصصین و تجهیرات آنها موکدا پیشنهاد می‌شود.


11- عضویت متخصصان دانشگاه های استان و نخبگان علمی در کارگروه راهبری SDI استان مد نظرقرار گیرد.


12-سازمان ها و شرکت های دولتی نسبت به اعلام مشکلات حوزه های علوم مکانی اقدام و نسبت به تعریف طرح ها و پروژه های پژوهشی کاربردی متناسب با نیازهای خود اقدام لازم به عمل و از پتانسیل دانشگاه ها و بخش خصوصی استان بهره برداری شود.


13- برگزاری یک workshop دو روزه با همکاری مشاورین بین المللی در راستای آشنایی با آخرین فناوری های علوم اطلاعات مکانی و مذاکرات و پیگیری های لازم در خصوص پژوهشکده اطلاعات مکانی در راستای تربیت متخصصین و آموزش کارشناسان و ... در برنامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قرار گیرد.


14- با همکاری شورای آموزش عالی استان و از طریق کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استانداری و دفتر پژوهش و آینده نگری در سازمان مدیریت برنامه ریزی استان نسبت به پیگیری اخذ مجوزهای لازم در خصوص ایجاد پژوهشگاه یا گروه پژوهشی و مرکز تحقیقات علوم مکانی با همکاری دانشگاه یزد، دانشگاه آزاد اسلامی شرکت های دانش بنیان وبخش خصوصی اقدامات لازم به عمل آید.


انتهای پیام/

ارسال نظر