صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۳ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۵
به مناسبت روز زن در واحد بوشهر برگزار شد

جشنواره صبحانه سالم با مشارکت کارمندان و استادان + تصاویر

شورای تخصصی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با همکاری حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد بوشهر در برنامه‌ای شاد، دومین جشنواره غذایی صبحانه سالم را برگزار کردند.
کد خبر : 164351

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، دکتر انسیه ماهینی رئیس شورای تخصصی زنان فرهیخته استان بوشهر با توجه به اهمیت صبحانه و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان، گفت: «صبحانه‌ای که بتواند بیشترین انرژی را به بدن فرد برساند و کمترین آسیب را به او وارد کند، صبحانه سالم به حساب می‌آید.»


ماهینی استفاده از مواد اولیه ارگانیک و طبیعی، متنوع، تازه و مغزی، تزئین صبحانه و کیفیت را ملاک های سنجش یک صبحانه سالم و اشتهاآور برشمرد و تشریح کرد: «در برگزاری جشنواره صبحانه سالم، توجه به سه بعد کیفیت، کمیت و زیبایی صبحانه مد نظر بوده است.»



وی با تأکید بر اینکه مادران نقش بسزایی در سلامت و بهداشت اعضا خانواده ایفا می‌کنند، اظهار کرد: «خوردن صبحانه کامل و صحیح موجب افزایش تمرکز و انرژی در کودکان و بزرگسالان می شود که در این مهم آگاهی بخشی به مادران و همسران از واجبات مبحث سلامت فردی و اجتماعی است.»


رئیس شورای تخصصی زنان فرهیخته استان بوشهر ادامه داد: «وجود عادت‌های رفتاری و غذایی مناسب می‌تواند روند یادگیری و علم‌آموزی دانش‌آموزان را تا حدود زیادی بهبود بخشیده و آنان را با روحیه‌ای شادتر وارد این عرصه کند.»


وی با قدردانی از شرکت کنندگان در دومین جشنوراه صبحانه سالم، از توجه شرکت کنندگان به استفاده از مواد سالم، با انرژی و تزئین زیبای صبحانه تشکر کرد.


معاون دانشجویی و فرهنگی واحد بوشهر هم با توجه به اهمیت برنامه های فوق العاده فرهنگی و آموزشی در پیشبرد اهداف دانشگاه، اظهار کرد: «برنامه های مدونی در خصوص نشاط و شادابی کارمندان و اساتید در نظر گرفته شده است که مشارکت حداکثری مخاطبین در برنامه ها را می طلبد.»



دکتر روح الله ارشادی ادامه داد: «متأسفانه گاهی جشنواره‌های ما به کار روتین و روزمره تبدیل می‌شوند و جذابیت خود را از دست می‌دهند در حالی که باید با به کار گیری شیوه‌های نو، باعث تقویت تخیل و خلاقیت شویم.»


این مسئول با تأکید بر اینکه جشنواره غذا یکی از برنامه هایی است که به خاطر جمعی بودن آن و تعامل نزدیک همکاران، در ارتقای روحیه کارکنان تأثیرگذار است، افزود: «حضور در برنامه های جمعی می تواند انگیزه ای برای فعالیت بیشتر باشد.»


به گزارش آنا، در پایان این جشنواره، به شرکت کنندگان و نفرات برگزیده هدایایی اعطا شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر