صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴
رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران:

وزارت بهداشت به‌تنهایی نمی‌تواند «آسم» را کنترل کند

رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران، عنوان کرد: وزارت بهداشت به‌تنهایی نمی‌تواند بیماری «آسم» را کنترل کند، لذا تمامی دستگاه‌های متولی باید برای کنترل و کاهش مشکلات بیماران مبتلا به آسم تلاش جدی داشته باشند.
کد خبر : 16430

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر مصطفی معین رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران در هجدهمین همایش روز جهانی آسم که به‌منظور «ارتقای آگاهی و دانسته‌های افراد و بهبود مراقبت‌های جهانی» برگزار شد با توجه به نقش عوامل اجتماعی در آسم و بیماری‌های مزمن تنفسی، اظهار کرد: آسم یک نوع بیماری است که کنترل، پیشگیری و درمان آن می‌تواند در کاهش هزینه‌ها تأثیر بسزایی داشته باشد، اما تشخیص درست و به هنگام این بیماری نقش مؤثرتری در این زمینه دارد.


وی بابیان اینکه انجمن آسم و آلرژی ایران در 18 سال گذشته فعالیت‌های خوبی برای پیشگیری، درمان و کنترل بیماری آسم انجام داده، یادآور شد: باید بسیاری از عوامل محیطی و اجتماعی را نیز در این بیماری تأثیرگذار بدانیم، زیرا عواملی مانند دود سیگار، هوای ناپاک، تغذیه نامناسب، عدم تحرک و افزایش مصرف الکل در این بیماری تأثیر جدی دارند و موجب تشدید آن می‌شوند.


معین با بیان اینکه وزارت بهداشت به‌تنهایی نمی‌تواند این بیماری را کنترل کند، گفت: باید تمامی دستگاه‌های متولی، برای کنترل و کاهش مشکلات بیماران مبتلا به آسم تلاش جدی داشته باشند.


رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه میزان آسم در بزرگ‌سالان کمتر از کودکان است، تصریح کرد: متأسفانه بیماریهایی مانند قلب و عروق، سکته قلبی و بیماریهای مزمن تنفسی مانند آسم و آلرژی هزینه‌های زیادی برای جامعه ما به وجود آورده‌اند که امیدواریم با تغییر سبک زندگی، استفاده از خدمات بهداشتی و تغذیه مناسب بتوانیم این مشکلات و بیماریها را تا حدود زیادی کاهش دهیم.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بابیان اینکه از نظر پزشکی سبک زندگی ما ناسالم است، تأکید کرد: کودکان و نوجوانان مدت زیادی را مقابل تلویزیون و کامپیوتر هستند که این موضوع موجب تحرک ناکافی آن‌ها می‌شود و باید اقدامات جدی برای کم‌تحرکی آن‌ها داشته باشیم.




انتهای پیام/

ارسال نظر