صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۵
در نشست هیات‌های مذهبی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی:

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی: پیوند عاشورا و انتظار، امتیاز مکتب شیعه است

افتتاحیه نشست‌ هیات‌های مذهبی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته با حضور دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن نمازی، مدیرکل تشکل‌های دانشجویی دانشگاه، دکتر علیرضا مصدق، مدیرکل حقوقی و نمایندگان هیات‌ها و تشکل‌های دانشجویی در سازمان مرکزی برگزار شد.
کد خبر : 164092

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عسکری، معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست گفت: «من خودم را عضو افتخاری این جمع می‌دانم، چراکه عشق و محبت به اهل بیت باعث توفیق در دنیا و آخرت انسان‌ها می‌شود. بنابراین عشق به ائمه اطهار و اهل بیت سپر بلای آتش است.»


او این هیات‌ها را اندیشه‌ورز و دین‌پژوه دانست و افزود: «به تعبیر آیت‌الله جوادی آملی، ما یک قرآن علمی و یک قرآن عینی داریم که بر پیامبر نازل شده است.»


عسکری در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ «عقده‌های سیاسی حد و مرز نمی‌شناسد. برخی روز آفتابی را شب می‌بینند اما هیچ کدام از رقبای سیاسی نمی‌توانند منکر قرآن شوند.»


او مهمترین مختصات شیعه را عاشورا دانست و افزود: «لازمه داشتن یک دست‌مایه فکری مناسب و اثرگذار، در نظر داشتن امتیازات شیعه به عنوان سنت و عظمت واقعی آن است و حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه و فرزندان پاکشان کسانی هستند که نماد سنت پیامبر اعظم و آیین حیات بخش اسلام هستند.»


معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «قرآن در قالب کتاب آسمانی از جانب خدا بر رسول نازل شده است و قرآنی دیگر هم قرآن صاعد است که همان ولایت است. اما در این میان می‌دانیم که علی(ع) قرآن ناطق است که در قالب حدیث ثقلین از جانب پیامبر مورد واکاوی قرار گرفته است. پیامبر می‌فرمایند "من دو چیز گران‌بها در میان شما به ودیعه گذاشته‌ام، یکی قرآن که کتاب آسمانی خداست و دیگری عترت و ولایت که از همدیگر تا قیامت تفکیک ناپذیر هستند"، اگر کسی یکی از این دو را بگیرد و دیگری را رها کند، به بیراهه رفته است.»


او افزود: «مهم درک زنجیره بعثت و غدیر و عاشورا و انتظار است. عامل مقابله با ظلم و طاغوت، عامل دعوت و حمایت از مظلوم و همچنین عنصر معروف‌گستری و منکرزدایی در عاشورا تجلی عینی یافته و عقل و عشق را توامان در مصاف با باطل قرار داده است. پیوند عاشورا با انتظار یک امتیاز در مکتب فکری شیعه است که همیشه باعث امید، نشاط و بالندگی بوده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر