صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۵
رئیس سازمان زندان‌ها خبر داد:

اشتغال به تحصیل ۲۴ هزار نفر از زندانیان/ سوادآموزی ۴ هزار بی‌سواد

رئیس سازمان زندان‌ها با اشاره به اشتغال به تحصیل ۲۴ هزار زندانی گفت: طی سال گذشته ۴ هزار نفر از زندانیان بی‌سواد موفق به سوادآموزی شدند.
کد خبر : 163471

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان زندان‌ها، اصغر جهانگیر در بدو ورود به خراسان جنوبی با حضور در محل دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان با حجت الاسلام عبادی دیدار کرد.


در ابن دیدار جهانگیر با اشاره به رویکرد اصلاحی و تربیتی سازمان زندان‌ها گفت: از بدو تاسیس سازمان تمام تلاش مجموعه زندانبانی کشور اجرا و توسعه برنامه‌های اصلاحی برای بازگشت شرافتمندانه زندانیان به جامعه است. با توجه به آموزه‌های مترقی دین مبین اسلام در تربیت انسان‌ها در مجموعه زندان‌های کشور تلاش شده است تا آموزش‌های دینی در راس برنامه‌های اصلاحی و تربیتی قرار گیرد. امروز قرآن و نماز دو محور عمده برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در زندان‌هاست و قرار گرفتن سازمان زندان‌ها در بین دستگاه‌های برتر در زمینه اقامه نماز طی سالیان اخیر نشان‌دهنده اهتمام جدی به این امر مهم در زندان‌هاست.


رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضاییه ادامه داد: طی سال گذشته بیش از 380هزار نفر از زندانیان در کلاس‌های آموزش قرآن در بخش‌های مختلف قرائت، تفسیر، تجوید و… شرکت کرده‌اند. در کنار برنامه‌های دینی و اسلامی، اهتمام به آموزش‌های کلاسیک نیز از جمله برنامه‌های اصلاحی و تربیتی است که از مقطع نهضت سوادآموزی تا دانشگاهی را شامل می‌شود. طی سال گذشته چهار هزار نفر از زندانیان که بی‌سواد بودند موفق به سوادآموزی شدند.


مشاور رئیس دستگاه قضا ادامه داد: طی یک‌سال گذشته بیست و چهار هزار نفر در مقاطع مختلف تحصیلی در زندان‌های کشور مشغول به تحصیل بودند که تعداد پانزده هزار نفر آنان موفق به کسب مدارک تحصیلی شدند.


وی گفت: از آن‌جایی که یکی از عوامل جرم در جامعه معضل بیکاری است از این رو حرفه‌آموزی به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در زندان‌هاست.اکنون رشته‌های مختلف فنی‌وحرفه‌ای در زندان‌ها آموزش داده می‌شود تا زندانی پس از آزادی بتواند به شغلی آبرومند اشتغال داشته باشد که در این زمینه نیز سازمان زندان‌ها برای بعد از آزادی زندانیان نیز برنامه‌های حمایتی را اجرا می‌کند.


این مقام ارشد قضایی در ادامه گفت: برنامه اشتغال نیز از جمله برنامه‌های اصلاحی و تربیتی است که علاوه بر ایجاد امکان درآمدزایی برای زندانیان، فرهنگ کار را نیز بین زندانیان نهادینه می‌کند که امیدواریم با اختصاص بودجه‌های لازم بتوانیم به اشتغال صد در صد در زندان‌ها دست یابیم.


رئیس سازمان زندان‌ها به خدمات بهداشت و درمان در زندان‌ها نیز اشاره کرد و گفت: تامین سلامت زندانیان که برخی از آنان با داشتن بیماری‌های واگیردار وارد زندانها می‌شوند امر خطیر و مهمی است که در راستای تامین سلامت جامعه اجرا می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر