صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۹ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

کتابخانه نرم‌افزارهای ناسا راه‌اندازی شد + ویدئو

سازمان فضایی ایالات متحده آمریکا، کتابخانه نرم‌افزارهای فضایی خود را رایگان در اختیار عموم گذاشت تا هر کس بنابر علاقه‌مندی خود بتواند از کدهای این سازمان استفاده کند.
کد خبر : 163460

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به‌ نقل از TechCrunch، کدنویسی به منزله سواد این روزهای دنیای تکنولوژی شناخته می‌شود و در آینده احتمالا یک سرگرمی خانگی خواهد بود. سازمان فضایی ایالات متحده آمریکا، ناسا، کتابخانه نرم‌افزارها و کدهای خود را برای فصل 2017-2018 در اختیار عموم قرار داده است تا بتوانند از منابع این نرم‌افزارها برای استفاده‌های مشابه بهره بگیرند.


در میان نرم‌افزارهایی که در این آرشیو وجود دارد، همه‌گونه اپلیکیشن یافت می‌شود. از نرم‌افزارهایی که علائم حیاتی را ردیابی می‌کند تا نرم‌افزار تنظیم و عکس‌برداری آزمایشگاه پیشرانه جت این سازمان و البته نرم‌افزارهای محبوب پهپادبازها. از جمله نرم‌افزارهایی که می‌تواند در این آرشیو به آن دسترسی پیدا کرد، نرم‌افزار فرود خودکار و مکان‌یابی مقصد است که در اصل برای موشک‌های کروز طراحی شده بود.


یکی دیگر از نرم‌افزارهای هیجان‌انگیز، نرم‌افزار کنترل از راه دور و ناوبری آسان این سازمان است که احتمالا کدنویسان پهپادها به آن علاقه زیادی خواهند داشت. در میان دیگر زیرمجموعه‌های نرم‌افزاری، می‌توان مدل‌های سه‌بعدی و پس‌زمینه‌های آماده استفاده این سازمان را دید که کار شبیه‌سازی‌های کامپیوتری را بسیار آسان خواهند کرد.


باتوجه به‌ اینکه نرم‌افزارها معمولا چند گام جلوتر از تکنولوژی سخت‌افزاری تغییر می‌کنند و آنها هستند که سخت‌افزارها را وادار به پیشرفت کرده‌اند، چنین آرشیوی می‌تواند مقدمه‌ای برای یک جهش تکنولوژی در سخت‌افزارهای هوانوردی، مدل‌سازی و برنامه‌نویسی محسوب شود.





مترجم: محمدرضا احمدی‌نیا




انتهای پیام/

ارسال نظر