صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۷ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۵
عضو انجمن حسابداران خبره:

بانک ها در نوک پیکان بین‌المللی شدن حسابرسی مالی/ استفاده از سیستم بین‌المللی حسابداری الزامی است

به دلیل معاملاتی که با کشورهای خارجی داریم باید از سیستم بین المللی حسابداری استفاده کنیم و برای سیستم بانکی نیز الزام آور است و اساسا بانک ها در نوک پیکان بین المللی شدن حسابرسی مالی قرار گرفته اند.
کد خبر : 162925

به گزارش گروه اقتصادی آنا از سنا، هوشنگ خستویی حسابدار رسمی و عضو انجمن حسابداران خبره با بیان مطلب فوق گفت: سیستم بین المللی IFRS نخستین گام هایش را در صنایعی مانند بانک و بیمه گذاشته و ضرورتا نباید دربرگیرنده همه بنگاه های اقتصادی و مالی باشد.


وی در ادامه افزود: هدف سیستم بین المللی گزارشگری مالی این است که تاویل و تفسیر واحدی از گزارش های مالی صورت بگیرد تا هر کسی در هر جایی یک برداشت و تعبیر واحد از صورت های مالی داشته باشد.


این حسابدار رسمی تاکید کرد: پس از برجام به دلیل رونق در معاملاتی که با کشورهای خارجی یوجود آمد ضرورت استفاده از سیستم بین المللی حسابداری بیشتر مورد توجه قرار گرفت اما استفاده از این سیستم برای نظام بانکی یک امر الزام آور است.
وی تصریح کرد: بانک ها باید در این قالب گزارشگری صحبت کنند چون اساسا بانک ها در نوک پیکان بین المللی شدن حسابرسی مالی قرار گرفته اند.


خستویی در ادامه به برگزاری کنگره جهانی حسابداران که هر چهار سال یک بار برگزاری می شود اشاره کرد و گفت: این کنگره در مالزی، فنلاند، ترکیه و رم برگزار شده است که مباحث مهم دنیا در ارتباط با حسابداری در آن مطرح می شود مانند حسابداری محیط زیست که در مالزی مطرح شد.


وی ابراز کرد: در این گنگره همچنین تاکید شد همه کشورها باید به سمت حسابداری جهانی حرکت کنند زیرا خیلی از کشورها اینگونه نیستند، به خصوص با توجه به دو مکتب حسابداری که در دنیا وجود دارد؛ ضرورت یک زبان مشترک جهانی بیش از پیش در جامعه جهانی به چشم می خورد.


انتهای پیام/

برچسب ها: بانک بیمه
ارسال نظر