چگونه میتوان از بروز «اسهال مسافرتی» پیشگیری کرد؟
محمد جعفر فرهوش، فوق تخصص گوارش و کبد در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه به افراد توصیه میشود در سفرهای نوروزی موارد بهداشتی را به خوبی رعایت کنند، گفت: مسافران نوروزی طی سفر باید از مصرف آب و مواد غذایی غیربهداشتی خودداری و حتما از آبهای بسته بندی استفاده کنند و در صورت تمایل به صرف غذا در رستوران، حتما به مراکز دارای مجوز و بهداشتی مراجعه کنند.
وی افزود: اگر افراد به آب بسته بندی شده دسترسی نداشتند باید آب آشامیدنی را قبل از مصرف به خوبی بجوشانند و بعد از خنک شدن مصرف کنند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: همچنین به مسافران نوروزی توصیه میشود مواد غذایی کنسرو شده را حتما قبل از مصرف به خوبی بجوشانند و سپس مصرف کنند.
فرهوش با تاکید بر اینکه به افراد توصیه میشود از تهیه آب و مواد غذایی از دستفروشان خودداری کنند، گفت: مصرف مواد غذایی و آشامیدنی غیراستاندارد احتمال ابتلا به اسهال مسافرتی و باکتری اشریشیا کلی (باکتری بیماریزا در روده) را افزایش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین به مسافران توصیه میشود علائمی مانند تهوع، دل درد، دلپیچه، اسهال، درد و سوزش معده و سوزش ادرار را جدی تلقی کنند و سریعا به پایگاههای اورژانس و یا مراکز درمانی مراجعه کنند، زیرا هر یک از علائم فوق میتواند علامت بروز اسهال مسافرتی باشد.
انتهای پیام/