صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۳ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۵
عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران:

احتمال آسیب به شنوایی نوزادانی که در بخش NICU بیمارستان بستری می‌شوند

عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران عنوان کرد: نوزادانی که در بخش NICU (مراقبت‌های ویژه نوزادان) بیمارستان‌ها بستری می‌شوند، 4 درصد یا حتی 9 تا 10 درصد بیشتر دچار آسیب شنوایی خواهند شد.
کد خبر : 162778

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، علی قهرمانی در نشست خبری که در ارتباط با کم‌شنوایی و ناشنوایی برگزار شد، اظهار کرد: آمارهای مربوط به ناشنوایی بسیار متفاوت است، ولی تحقیقات پیشین نشان می‌دهد از هر 3 یا 5 هزار تولد، یک نوزاد با افت شنوایی و کم‌شنوایی متولد می‌‌شود.
وی افزود: بسیاری از نوزادان زمانی که در NICU (بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان) بیمارستان بستری می‌شوند، دچار مشکلات شنوایی می‌شوند. در واقع نارس بودن آنها سبب بروز مشکل اکسیژن‌رسانی به مغز شده و براساس بررسی‌ها، نوزادانی که در این بخش بیمارستان‌ها بستری می‌شوند، 4 درصد یا حتی 9 تا 10 درصد بیشتر دچار آسیب شنوایی خواهند شد.


این عضو هیات مدیره انجمن شنوایی ایران ادامه داد: اگر نوزاد بیش از پنج روز بستری در NICU باشد، احتمال آسیب به شنوایی آن وجود دارد و باید تشخیصات لازم در این زمینه صورت گیرد و اگر 2 تا 3 روز در این بخش بستری باشد، قبل از سه ماهگی باید تست شنوایی برایش انجام شود.
قهرمانی با بیان اینکه تاخیر در تشخیص مشکلات شنوایی نوزادان می‌تواند سبب اختلال رشد، مشکلات اجتماعی و کلامی آن‌ها شود، اظهار کرد: تا شش ماهگی زمان طلایی کمک به شنوایی نوزادان کم‌شنوا و ناشنوا بوده و اقدامات لازم باید در این زمینه صورت گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر