توسعه جرمانگاری در فضای مجازی کمکی به کاهش جرائم نمیکند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی در حاشیه اولین همایش ملی «رویارویی با جرائم سایبری؛ چالشها و راهکارها» در جمع خبرنگاران در خصوص افزایش جرائم سایبری و مجازاتهای بازدارنده آن اظهار کرد: افزایش جرائم سایبری از نظر اندازه زیاد شده است در حالی که با توجه به مجموعه عملیاتهایی که در فضای سایبری صورت میگیرد عدد بزرگی نیست.
وی با بیان اینکه امروز فضای سایبر خدمات فراوانی را به جامعه عرضه میکند، تصریح کرد: این خدمات زمینه رفاه را برای مردم به وجود میآورد و باید فرصت را مغتنم شمرده و از این ظرفیت خوب در عرصه سایبر بهره ببریم.
وزیر دادگستری با بیان اینکه امروز طراحان در فضای سایبر به امنیت و سلامت این فضا فکر میکنند، اضافه کرد: خوشبختانه پلیس فتا پا به پای فناوری روز جلو آمده است و در این زمینه اقدامات لازم را انجام میدهد.
به گفته پورمحمدی جرائم مشابه یکدیگر هستند و فقط فضای وقوع آنها با یکدیگر متفاوت است ما باید توانایی این را داشته باشیم که بتوانیم جرائم و مجرمان را در فضای مجازی شناسایی و با آنها برخورد کنیم. حقوقدانان نیز امروز به کمک ناجا آمدهاند تا تسهیلات و شفافسازی قوانین صورت گیرد.
پور محمدی با بیان اینکه نباید به توسعه جرم انگاری فکر کنیم، اضافه کرد: ایجاد عناوین مجرمانه کمکی به کاهش جرم نمیکند بلکه باید روشها و رویکرد متفاوتی داشته باشیم.
وزیر دادگستری با بیان اینکه نباید بگذاریم دانش فضای سایبر در اختیار تولید کنندگان اصلی آن باشد، عنوان کرد: آمریکا امروز بر فضای سایبر و بانکهای اطلاعاتی مسلط است و ما نیز باید بر این فضا مسلط شویم.
وی با بیان اینکه مجرمان در فضای سایبر باید احساس خطر کنند، عنوان کرد: توانایی فنی پلیس فتا بالا رفته است و آنها توانایی این را دارند تا کانونهای مخفی را شناسایی کرده و با متخلفان برخورد کنند.
انتهای پیام/