رسوایی امنیتی در کامپیوترهای فرودگاه نیویورک
به گزارش گروه علم و فناوری آنا بهنقل از ZDNet ، شنیدن خبر هک شدن و نفوذ تبهکاران به سیستمهای کامپیوتری در قرن بیست و یکم به یک عادت تبدیل شد. تقریبا هیچ هفتهای بدون افشای خبرهای نفوذ و دسترسی به اطلاعات محرمانه نگذشته است و این رونق کسب و کارهای امنیت شبکه و امنیت دستگاههای دیجیتال را به همراه داشته است اما اینکه یک مرکز حساس، اطلاعات خود را به حراج بگذارد، مساله تازهای است.
نتیجه تحقیقات امنیتی شرکت خصوصی فاش کرد که فرودگاه بینالمللی استوارت نیویورک، از سال 2016 تمام نسخه پشتیبان اطلاعات خود به حجم 760 گیگابایت را روی سرورهای متصل به اینترنت، بدون کوچکترین حفاظتی رها کرده و برای دستیابی به این اطلاعات حتی رمز عبور هم نگذاشته است. این اطلاعات که از شماره خدمات اجتماعی شهروندان (کد ملی شهروندان آمریکایی) گرفته تا نامههای فوق محرمانه درباره تحقیقات امنیتی را شامل میشود، در سرور پشتیبان این فرودگاه که به اینترنت نیز متصل بود، رها شدهاند و اگر کسی مسیر دسترسی به آن را پیدا کرده باشد، بدون هیچ مشکلی از این اطلاعات استفاده کرده است.
این اتفاق در شرایطی رخ میدهد که فرودگاههای دنیا به یکی از اهداف حملات تروریستی تبدیل شدهاند و فرودگاه استوارت نیز در 100 کیلومتری شمال مانهاتان و یعنی در نزدیکی محلی است که حملات تروریستی یازده سپتامبر 2001 رخ داد.
مقامات نیویورک و ایالت نیوجرسی اعلام کردهاند که تحقیقات گسترده درباره تخلفات احتمالی و قصور در این باره را آغاز کردهاند. تاکنون تحقیقات مشخص کرده است که شرکت طرف قرارداد IT این فرودگاه، فقط یک نفر در بخش IT خود دارد و این نیرو ماهی دو بار به این فرودگاه سر میزدند تا وضعیت امنیتی را بررسی کند. در صورتی که این موضوع به اثبات برسد، یکی از شگفتانگیزترین کوتاهیها در زمینه امنیت شبکه اتفاق افتاده است که در آن فقط یک نفر مسئول شبکه اطلاعاتی به این مهمی و بزرگی بوده است که فقط دو بار در ماه به آن سر میزده است.
مترجم: محمدرضا احمدینیا
انتهای پیام/