صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خبر داد

مراجعه 15 هزار نفر از قربانیان خشونت خانگی به پلیس

معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: براساس آمار موجود در سال 1393 حدود 15 هزار نفر با موضوع بدرفتاری جسمی و عاطفی به مراکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها مراجعه کرده‌اند.
کد خبر : 16165

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از سایت مهرخانه، سردار سعید منتظرالمهدی در خصوص آمار خشونت خانگی در ایران گفت: براساس آمار موجود، در سال 1393 حدود 15 هزار نفر با موضوع بدرفتاری جسمی و عاطفی به مراکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها مراجعه کرده‌اند.
وی بیان داشت: در سال 93 حدود 12 هزار زن به مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها در سراسر کشور مراجعه کردند که علت اصلی مراجعه آن‌ها موضوع اعتیاد همسر و فرزندانشان بوده است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با اشاره به آسیب‌های موجود در فضای مجازی که زنان و دختران را تهدید می‌کند، اظهار کرد: فریب زنان و دختران و برقراری روابط نامتعارف (دوستی با جنس مخالف) مهم‌ترین آسیب‌هایی هستند که در فضای مجازی زنان و دختران را تهدید می‌کند.
منتظرالمهدی با اشاره به موانعی که باعث می‌شود زنان آسیب‌دیده برای طرح شکایت یا حل مشکل خود به پلیس مراجعه نکنند، افزود: بعد فرهنگی و اجتماعی مساله شامل ترس، از بین رفتن آبرو و حیثیت فردی و خانوادگی، عدم آگاهی نسبت به حقوق فردی و اجتماعی یا همان حقوق شهروندی و بی‌اعتمادی نسبت به مراجع قضایی و انتظامی از جمله مواردی هستند که باعث می‌شوند زنان آسیب‌دیده به پلیس مراجعه نکنند.
وی در خصوص برنامه‌های پلیس برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه زنان گفت: پلیس در راستای رویکرد جامعه‌محوری و با توجه به نقش و جایگاه زنان در نظام اسلامی در زمینه پیشگیری اجتماعی از جرم در سه سطح اولیه، ثانویه و ثالثیه اقدامات خوبی را به منظور آموزش مهارت‌های زندگی انجام داده است. استخدام پلیس زن به‌ویژه در حوزه مشاوره و مددکاری اجتماعی در همین راستا بوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر