صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۵

رئیس جمهوری: اردن می‌تواند در مقابله با طرح‌های تحمیلی و حفظ امنیت منطقه نقش مهمی ایفا کند

رئیس‌جمهوری با استقبال از گسترش و تعمیق روابط ایران و اردن، تأکید کرد که تقویت روابط تهران ـ امان به نفع مردم دو کشور و منطقه است.
کد خبر : 161170

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی روز چهارشنبه در حاشیه ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین و در دیدار رییس مجلس نمایندگان اردن گفت: ایران برای تعمیق روابط دوجانبه و همفکری و همکاری مشترک با اردن در راستای تقویت ثبات و امنیت منطقه، آمادگی دارد.


رئیس‌جمهوری اظهار امیدواری کرد شرایط برای توسعه روابط و همکاری‌های مشترک بیش از پیش فراهم شود.


روحانی همچنین به موضوع فلسطین و اهمیت حمایت همه‌جانبه کشورها در دفاع از حقوق فلسطینی‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه «رایزنی، همفکری و هماهنگی میان کشورهای اسلامی برای حل مشکلات جهان اسلام از جمله سوریه ضروری است»، گفت: تلاش برای حل موضوع فلسطین، پایان آوارگی‌ها و حل معضلات بیشمار ملت فلسطین، مسئولیتی سنگین بر دوش همگان و بویژه کشورهای همسایه است.


رئیس‌جمهوری ریشه عمده مشکلات منطقه را ناشی از اشغالگری صهیونیست‌ها دانست و افزود: مداخله کشورهای بزرگ به ویژه آمریکا در دهه‌های اخیر، مشکلات منطقه را مضاعف کرد که از جمله آنها می توان به حمله و اشغال افغانستان و عراق، تحریک مردم برخی کشورهای منطقه و تحرکاتی که از سوی آمریکا تحت عنوان تلاش برای ایجاد خاورمیانه جدید انجام شد ، اشاره نمود که این اقدامات، هر روز بر مشکلات منطقه افزوده است.


وی تروریسم را یکی از دیگر از موضوعات تحمیلی آمریکا و صهیونیست‌ها به منطقه ذکر کرد و گفت: همه می‌دانند که گروه‌های تروریستی همانند القاعده، داعش و جبهه النصره را چه کسانی و با چه اهدافی در منطقه ایجاد کرده و چگونه با خرید نفت و آثار باستانی به تاراج رفته و در اختیار گذاشتن تسلیحات پیشرفته، آنها را حمایت می‌کنند.


رئیس‌جمهوری تصریح کرد: برای مقابله با طرح‌های تحمیلی و حفظ امنیت و ثبات منطقه، باید در مرحله نخست دولت‌هایی همانند دولت‌های عراق و سوریه که در حال جنگ با تروریسم هستند، مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرند و در مرحله بعدی معضلات منطقه از راه‌های سیاسی و توسط مردم خود این کشورها حل و فصل شود و معتقدیم اردن در این زمینه می تواند نقش سازنده‌ای ایفا کند.


روحانی با بیان اینکه ایران از هیچ کمکی برای مبارزه با تروریسم در منطقه دریغ نمی‌کند و به همین دلیل هنگامی که دولت‌های عراق و سوریه از تهران درخواست کمک کردند ، به یاری آنها شتافت، گفت: اکنون خوشحالیم که تروریست‌ها در سوریه و عراق ضعیف‌تر از همیشه شده‌اند.


"عاطف یوسف صالح الطراونه" رییس مجلس نمایندگان اردن نیز در این دیدار با ابلاغ سلام پادشاه کشورش به دکتر روحانی و قدردانی از میزبانی و برگزاری موفق نشست تهران، گفت: امان خواهان گسترش و تعمیق روابط با تهران در همه حوزه‌ها است.


رئیس مجلس نمایندگان اردن با بیان اینکه فلسطین و کاستن از معضلات مردم آن جزو اولویت‌های دولت اردن است، گفت: امان تمام تلاش خود را برای حمایت از مردم فلسطین و از جمله جلوگیری از انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به بیت‌المقدس بکار گرفته است.


وی تروریسم را معضلی بزرگ برای منطقه و جهان اسلام ذکر کرد و افزود: حفظ ثبات و بازگرداندن آرامش به عراق و سوریه موفقیتی برای جهان اسلام خواهد بود و اردن همواره به دنبال ثبات و آرامش در این دو کشور بوده و در این راستا تلاش خواهد کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر