آمادگی واحد کرج برای ارائه بیش از 220 نوع خدمت آزمایشگاهی تخصصی به متقاضیان سراسر کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رضا عزتی در آغاز کار کارگاههای تخصصی تیشوپروسسور و اندازهگیری پروتئین به روش کجدال به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و خدمات آزمایشگاهی ارائه شده در این دانشگاه پرداخت.
مدیر خدمات آزمایشگاهی واحد کرج نیز در باره برگزاری این کارگاههای تخصصی گفت: «این کارگاهها در راستای توانمندسازی و به روزرسانی اطلاعات همکاران آزمایشگاهی کشور صورت میپذیرد.»
فرزاد نصری ادامه داد: «کارگاههای برگزار شده که با همت و برنامهریزی اداره کل توسعه و پشتیبانی شبکه آزمایشگاهی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی طراحی می شود، افزون بر ارتقای علمی کارشناسان آزمایشگاهها، موجب افزایش مهارت های آنها می شود.»
مدیرخدمات آزمایشگاهی واحد کرج با توضیح در باره عنوان کارگاه های برگزار شده در بهمن امسال گفت: «اندازه گیری پروتئین به روش کجدال یک روش اندازه گیری ابداع شده توسط شیمیدان دانمارکی یوهان کجدال است که اکنون یک روش مرجع اندازه گیری پروتئین است.»
وی ادامه داد: «در این روش ابتدا مواد آلی موجود در مواد غذایی بوسیله اسید سولفوریک غلیظ اکسید شده سپس به سولفات آمونیوم و در نهایت پس از طی روند لازم به گاز سولفورو تبدیل می شود.»
به گزارش آنا، در این کارگاه های تخصصی، تعدادی از کارشناسان و استادان علوم آزمایشگاهی سراسر کشور شرکت کرده و پس از پایان دوره، گواهینامه های شرکت در کارگاه تخصصی را دریافت کردند.
پیش از این نیز در سال 94 واحد کرج میزبان برگزاری 2 دوره تخصصی با عنوانهای طیف سنجی جذب اتمی و طیف سنجی مادون قرمز بود.
دکتر عزتی
انتهای پیام/