صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۸ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۵
دبیر علمی بیستمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران عنوان کرد: :

کمردرد و آرتروز شایع‌ترین اختلال اسکلتی و عضلانی

دبیر علمی بیستمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران با اشاره به اینکه کمردرد و آرتروز شایع‌ترین اختلال اسکلتی-عضلانی است، گفت: طب فیزیکی و توانبخشی با روش‌های درمانی متعدد و عمدتا غیر دارویی، غیر تهاجمی و یا کمتر تهاجمی، در مجموع بار مالی و اجتماعی این بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.
کد خبر : 159809

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران، دکتر کامران آزما با اشاره به اینکه همه انواع بیماری‌ها، از مشکلات اسکلتی عضلانی و عصبی گرفته تا قلبی ریوی به صورت موقت و یا دائم عملکرد و توانایی یک فرد را کاهش داده و حتی بر میزان استقلال و نقش فرد در اجتماع تاثیر گذار است، گفت: درک این موضوع سبب شده به نقش و اهمیت طب توانبخشی که در بازگرداندن و یا جبران اختلال عملکردی فرد تأثیرگذار است، پی ببریم.


آزما ادامه داد: یکی از حیطه‌های اصلی طب فیزیکی و توانبخشی، بیماری‌ها و مشکلاتی است که سیستم اسکلتی و عضلانی را در گیر می‌کند که تروماها، کمردرد و آرتروز در صدر این مشکلات بوده و به دلیل احتمال ایجاد دردهای مزمن و ناتوانی هزینه‌های درمانی آن به مراتب از هزینه‌های سایر مشکلات شایع، بیشتر است.


دبیر علمی بیستمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران خاطرنشان کرد: طب فیزیکی و توانبخشی با روش‌های درمانی متعدد و عمدتا غیر دارویی و غیر تهاجمی و یا کمتر تهاجمی، همراه با اقداماتی که میزان مزمن شدن درد و ناتوانی فرد را کاهش داده در مجموع بار مالی و اجتماعی این بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.


دبیر علمی بیستمین کنگره طب فیزیکی و توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران ادامه داد: نتیجه‌گیری مطلوب و رمز موفقیت در ارائه خدمات به شیوه کارآمد و مقرون به صرفه زمانی میسر است که هم از درمان‌های مبتنی بر شواهد بهره کافی برده و هم این خدمات متمرکز بر نیازها و اهداف درمانی باشد.


آزما اضافه کرد: استفاده کمتر از روش‌های درمانی منفعل به منظور مشارکت فعال بیمار در روند درمان و توانبخشی خویش همچنین به کار بردن طیف گسترده‌ای از روش‌های بررسی و ارزیابی در جهت شناسایی منبع و عامل مشکلات و ناتوانایی بیمار ما را قادر به بازگرداندن عملکرد طبیعی فرد و دستیابی به بالاترین سطح از رفاه و استقلال می‌کند.


وی افزود: برای رسیدن به چنین هدفی باید متخصصان طب توانبخشی با «با هم کارکردن» به عنوان یک تیم چند رشته‌ای را به طریق نو آورانه دنبال کرده و در این راستا بر آموزش مداوم و حرفه‌ای متخصصین و همه دست اندرکاران تیم توانبخشی، انتقال تجربه و ارائه آخرین دستاودها گام بردارند.


بر اساس این گزارش، بیستمین کنگره طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران 11 تا 13 اسفند در مرکز همایش‌های رازی با شعار «طب توانبخشی حلقه مکمل زنجیره سلامت و روش‌های مختلف درمان، پیشگیری از بیماری‌های توانبخشی» برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر