صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴

نای ساخته‌شده با پرینتر سه‌بعدی جان سه کودک را نجات داد

نای مصنوعی ساخته‌شده به وسیله پرینتر سه‌بعدی، جان سه کودک را از خطر مرگ نجات داد و حالا آنها می‌توانند با کمک این نای مصنوعی به راحتی نفس بکشند.
کد خبر : 15972

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از BBC، این نای مصنوعی از ماده‌ای ساخته شده است که همراه با رشد کودک بزرگ می‌شود و تغییر شکل می‌دهد.


محققان بیمارستان کودکان دانشگاه میشیگان می‌گویند با وجود اینکه تعداد کودکانی که در این طرح مطالعاتی مشارکت داشتند چندان زیاد نیست و نمی‌توان تایید کرد این وسیله برای همه کسانی که با این مشکل روبه‌رو هستند کار خواهد کرد، این آزمایش نشان می‌دهد که ابزار ساخته‌شده می‌تواند برای موارد بیماری لاعلاج امیدبخش باشد.


گفتنی است که از هر ۲ هزار کودک یک نفر به ضعف و ناکارآمدی نای مبتلا است. نای وظیفه انتقال هوا به ریه‌ها را به عهده دارد.


شانس زنده ماندن این افراد معمولا کم است اما اگر تا 3 سالگی دوام بیاورند احتمال اینکه نای‌شان قوی‌تر شود و بتوانند راحت نفس بکشند زیاد است.



نای مصنوعی سه‌بعدی چاپ شده


کایبا گیونفریدو یکی از این کودکان وقتی سه ماهه بود با این مشکل مواجه شد. او وضع دشواری داشت و به دلیل اینکه بدنش نمی‌توانست اکسیژن کافی بگیرد بایدتحت مراقب ویژه قرار می‌گرفت.


پس از اینکه پزشکان تایید کردند تنها شانس او استفاده از این ابزار است، والدینش او را برای شرکت در این طرح آزمایشی داوطلب کردند و در جریان آن یک ابزار کمکی برایش تولید شد تا به تنفسش کمک کند.


دکتر گلن گرین، رئیس این تیم تحقیقاتی، ساخت نای مصنوعی را حرکتی پیشگامانه توصیف می‌کند. پژوهشگران می‌گویند کایبا هم‌اکنون یک بچه پر جوش و خروش 3 ساله است که به مدرسه آمادگی می‌رود و آینده روشنی دارد.


مادر کایبا می‌گوید: «اولین بار که او در بیمارستان بستری شد دکترها به ما گفتند نمی‌تواند از پسش بربیاید. این موضوع که بچه ما اولین کسی بود که قرار است با استفاده از این ابزار درمان شود خیلی ترسناک بود اما چاره دیگری نداشتیم».


حالا این گروه تحقیقاتی عمل مشابهی را روی دو کودک دیگر هم که از همین بیماری رنج می‌بردند، انجام داده که حال هر دوی این کودکان خوب توصیف شده است.



انتهای پیام/

برچسب ها: پرینتر سه بعدی
ارسال نظر