صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۳ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۵

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: امروز جهان اسلام با اسفبارترین‌ بی‌ثباتی‌ها مواجه است

رئیس کمیته علمی-سیاسی ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین گفت: امروز ما با واقعیت‌های تلخی در صحنه بین‌المللی مواجه هستیم و خشونت، افراط‌گری و جنگ‌های نیابتی در منطقه هر روز بیش از پیش اتفاق می‌افتد.
کد خبر : 159718

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، کاظم جلالی نماینده مردم تهران و سخنران کنفرانس بین‌المللی فلسطین طی سخنانی در پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: روزهای سوم و چهارم اسفند ماه کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین به همت مجلس شورای اسلامی در شهر تهران برگزار خواهد شد.


وی با طرح این سؤال که چرا و چه ضرورتی دارد در این شرایط چنین کنفرانسی برگزار شود، افزود: امروز ما با واقعیت‌های تلخی در صحنه بین‌المللی مواجه هستیم. از طرفی کامیابی‌ها و فرصت‌هایی داریم که اگر اینها را بازخوانی کنیم بی‌تردید این کنفرانس در یکی از حساس‌ترین شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی تشکیل می‌شود.


رئیس کمیته علمی-سیاسی ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین همچنین تصریح کرد: واقعیت تلخ امروز ما آشوب منطقه‌ای غرب آسیا است که در دنیا مشاهده می‌کنیم. منطقه غرب آسیا خاستگاه جهان اسلام است که اکثریت آن مسلمان هستند که در چنین شرایطی واقعیت‌های تلخی می‌بینیم.


جلالی بر همین اساس تصریح کرد: امروز جهان اسلام با اسفبارترین‌ بی‌ثباتی‌ها مواجه است. خشونت، افراط‌گری، جنگ‌های نیابتی در منطقه هر روز بیشتر از بیش اتفاق می‌افتد و قربانی اصلی خشونت تروریسم ملت‌های مظلوم مسلمان هستند.


جلالی با بیان اینکه کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین در یکی از حساس‌ترین شرایط و مراحل تاریخی منطقه‌ای و بین‌المللی تشکیل می‌شود، گفت: واقعیت‌های تلخ این است که ما دوران پرآشوب منطقه غرب آسیا را سپری می‌کنیم و اکنون یکی از پرآشوب‌ترین دوران منطقه غرب آسیاست.


وی ادامه داد: منطقه غرب آسیا اولا خاستگاه جهان اسلام است ثانیا تمامی اماکن مقدس مسلمانان در این منطقه قرار دارد. همچنین اکثریت قاطع آن مسلمان هستند، اما در چنین شرایطی واقعیت‌های تلخی در این منطقه وجود دارد.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: یکی از واقعیت‌های تلخ جهان اسلام این است که امروز جهان اسلام با اسفبارترین بی‌ثباتی‌ها و منازعات درونی مواجه است. خشونت، افراطی‌گری، تروریسم، جنگ‌های نیابتی و اشغال در این منطقه تاکنون اتفاق افتاده است.


جلالی دومین واقعیت تلخ منطقه را قربانی اصلی خشونت و افراطی‌گری و تروریسم را ملت‌های مظلوم مسلمان خواند و عنوان کرد: اوضاع مردم عراق، یمن، سوریه، بحرین را می‌بینیم که در داخل کشور خودشان با چه خشونت‌هایی مواجه هستند و چه کسانی مهاجرت می‌کنند حتی به کشورهای غربی. آنها هم در چه وضعیت اسفباری قرار دارند در حالی که این خلاف تعالیم دینی ماست.


رئیس کمیته علمی-سیاسی ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین در ادامه یادآور شد: در تعالیم دینی ما به گونه‌ای تاکید شده که اگر یک مسلمانی ندای یاللمسلمین سر داد و مسلمانان به او جواب ندادند مسلمان نیستند. کسی که اهتمامی به امور مسلمانان نداشته باشد اصلا مسلمان نیست.


جلالی با بیان اینکه امروز جهان اسلام با سرانی از کشورها مواجه است که اینها در کشته شدن ملت‌های مظلوم همراهی می‌کنند. این وضعیت اسفناک باعث شده بلوک بندی‌های مضر در جهان ایجاد شود و جهان اسلام به جای وحدت و اتحاد تقسیم و همچنین زمینه دخالت قدرت های فرامنطقه‌آی در جهان اسلام ایجاد شده است و آنها هم اهداف خود را پیگیری می‌کنند.


وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: حکام اسلامی و به ویژه مرتجعین عرب دو قاعده اصیل اسلامی را فراموش کردند که همان نفی سبیل و اخوت اسلامی است. واقعیت تلخ دیگر اینکه تلاش می‌کنند همین وقایع ناگوار منطقه که خودشان به وجود آورده‌اند و جریان استکباری و صهیونیسم در منطقه به وجود آورده است با ایجاد یک فضای رسانه‌ای وسیع نشان دهند که این اسلام است و اینها را به عنوان جلوه‌های عینی اسلام معرفی می‌کنند. آنهم با هدف فضای اسلام گریزی و اسلام هراسی را در دنیا فراهم کنند.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپایی و آمریکایی یادآور شد: در آن نامه عنوان شده بود این واقعیت اسلام نیست و این را به شکل تحمیلی به شما نشان می‌دهند. اسلام که دین خشونت و آدمکشی نیست. اسلام دینی نیست که انسان‌ها را بخواهید به ناحق بکشید.


جلالی همچنین یادآور شد: جریان تروریسم همچنان تلاش می‌کنند به این جریان رسانه‌ای شان اصلی‌ترین پرچمدار ناب اسلام را که جمهوری اسلامی ایران است، به عنوان متهم ردیف اول نشان دهند. این اتفاقی است که متاسفانه در جریان رسانه‌ای آمریکایی صهیونیستی در دنیا افتاده است و همچنان مصر هستند جمهوری اسلامی ایران را عامل این وضعیت معرفی کنند.


وی در ادامه با اشاره به اینکه آنچه موجب شد منطقه به این وضعیت برسد سیاست‌های غربی آمریکایی با ارتجاع منطقه‌ای است، گفت: آنها با ایجاد ناامنی، بی‌ثباتی، بحران‌های ژئوپلیتیک، بازتولید نوع جدیدی از جریان تروریسم می‌خواهد سیاست‌های غربی آمریکایی را پیاده کنند. بر همین اساس است که می‌توان درک کرد که چرا امروز رژیم صهیونیستی به این گروه‌های تروریستی اینقدر کمک می‌کند و با افتخار هم خودشان می‌روند از این مجروحان در بیمارستان‌ها عیادت می‌کنند که این فاجعه است.


رئیس کمیته علمی-سیاسی ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین ادامه داد: واقعیتی ناگوارتر از اینها این است که یک پروژه‌ای دارند که این پروژه همان استراتژی تهدیدآفرینی درونی و شکاف‌افکنی میان کشورهای اسلامی است. این همان چیزی است که رهبر معظم انقلاب سالیانی است که هشدار داده‌اند و به ملت‌‌های منطقه و دولت‌ها این نکته را متذکر شدند و ما امروز این هشدار را جلوی چشمان خود می‌بینیم.


جلالی با عنوان اینکه رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تهدیدهای ناخواسته‌ای را در دنیای اسلام جعل کند، گفت: رژیم صهیونیستی سران مرتجع عرب را در این ارتباط بازیچه کرد. موضوع فلسطین شاید یکی از محدودترین موضوعات وحدت‌بخش دنیای اسلام است. آنچه ملت‌های مسلمان روی آن اجماع نظر دارند بحث فلسطین است اما رژیم صهیونیستی در یک پروژه تلاش دارد آرمان‌های فلسطین و قدس را از دستور کار جهان اسلام خارج کند لذا اقداماتی را صورت می‌دهند.


وی با اشاره به سطوح مختلف اقدامات رژیم صهیونیستی برای خارج کردن موضوع فلسطین از دستور کار جهان اسلام خارج کند، گفت: یکی از این سطوح تزریق این تفکر به کشورهای اسلامی و افکار عمومی است که شما شخصا تهدید می‌شوید. ما باید ابتدا شخص خودمان دارای امنیت باشیم. برجسته کردن ناامنی‌ها و ناامن کردن مناطق کشورهای اسلامی که مردم مسلمان به جای اینکه به مسائل بزرگتر بیندیشند به فکر حفظ منافع و جان خود باشند. در پاکستان حرکات اخیر تروریستی و عراق و سوریه وضعیت نامطلوبی را شاهدیم این برای آن است که آحاد امت اسلامی که امام ما پرچم آزادی بیت‌المقدس و فلسطین را بر روی دوش مردم با اعلام روز قدس روی دوش مردم قرار داد، تلاش اینها این است که تهدیدات فردی را برجسته کنند.


جلالی همچنین گفت: با تنوع‌یابی روزافزون تهدیدات علیه جوامع اسلامی با طرح موضوعاتی مانند منافع ملی کشورها و مصالح و توجیهات این چنینی می‌خواهند موضوع فلسطین قربانی شود. در مقابل این ناامنی‌ها کشورهای اسلامی هر کدام به خود و امنیت خود بیندیشد و موضوع فلسطین یک موضوع آرمانی و جهان اسلام است به فراموشی سپرده شود.


وی بی‌خاصیت کردن نهادها و سازمان‌های بین‌المللی، اسلامی مانند سازمان کنفرانس اسلامی را از دیگر اهداف رژیم صهیونیستی خواند و عنوان کرد: امروز در سازمان کنفرانس اسلامی جمع می‌شوند و به جای اینکه اولویت یک این سازمان فلسطین باشد موضوع منطقه‌ای است و این دقیقا توطئه صهیونیستی است. اصلا سازمان کنفرانس اسلامی پس از آتش‌سوزی مسجدالاقصی شکل گرفت اما امروز از خاصیت خود خارج شده است. این سازمان با صحنه‌گردانی برخی کشورهای مرتجع عربی تصمیمات دیگری می‌گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر