صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۹ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۵
رئیس انستیتو پاستور ایران تشریح کرد؛

توافق برای انتقال فناوری تولید واکسن پنتاوالان از کوبا/ شروط کوبا

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: کار کارشناسی انتقال فناوری تولید واکسن پنتاوالان از کوبا به ایران انجام شد و مشکلاتی در مورد قیمت انتقال فناوری تولید این واکسن به ایران وجود داشت.
کد خبر : 159527

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، مصطفی قانعی اظهار کرد: کوبا برای انتقال فناوری تولید واکسن پنتاوالان به ایران ۱۵ میلیون دلار درخواست کرد، اما ما حاضر نشدیم در مورد انتقال فناوری این واکسن، پولی پرداخت کنیم و پیشنهاد دادیم آنها در بخشی از فروش این واکسن سهیم باشند.


وی تصریح کرد: در خصوص زمان بندی انتقال فناوری تولید این واکسن به ایران توافقاتی انجام و بنا شد طرف کوبایی به ایران سفر کند و وضعیت زیرساخت‌های ایران را بررسی و در صورت لزوم، زیرساخت‌ها را ارتقاء بدهیم تا پنتاوالان در ایران تولید شود.


رئیس انستیتو پاستور ایران بخشی از مذاکرات کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و کوبا را مربوط به حوزه تحقیق و توسعه پزشکی عنوان کرد و گفت: هم اکنون در ایران و کوبا واکسن پنوموکوک تولید نمی‌شود اما کار کارشناسی برای تولید آن در حال انجام است و این واکسن به شدت مورد نیاز است که بنا شد برای تولید آن تحقیقات مشترکی انجام شود.


وی با اشاره به سابقه طولانی کوبا در تولید داروهای بیوتکنولوژی اظهار کرد: در کوبا ۱۸ داروی بیوتکنولوژی تولید می‌شود که خوشبختانه ۱۴ داروی آن در ایران هم تولید می‌شود و برای تولید ۴ داروی بیوتکنولوژی دیگر نیازمند تحقیق و توسعه هستیم و بنا شد طرف کوبایی در این زمینه با شرکت‌های دانش بنیان ایرانی همکاری کند.


قانعی ادامه داد: یکی از فرصت‌هایی که در کوبا رشد بسیار خوبی داشته، حوزه زیست فناوری است که سابقه زیادی دارد و تلاش ما بر این است تا با توجه به روابط مناسب سیاسی بین دو کشور، همکاری مشترک مناسبی در این زمینه آغاز شود تا دو طرف از منافع آن بهره‌مند شوند.


انتهای پیام/

برچسب ها: مصطفی قانعی
ارسال نظر