زهرا شجاعی: به نظر میرسد آشتی ملی در حاکمیت جریان یافته است
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا از دیدهبان دولت، زهرا شجاعی به تشریح رویکرد اصلاح طلبان در طرح آشتی ملی پرداخت و در پاسخ به این سوال که آیا آشتی ملی به معنای عدول از اصول اصلاح طلبی و آرمان هاست گفت: هر جریانی می تواند هویت سیاسی خود را حفظ کند و در جهت صیانت از آن در چارچوب قانون اساسی و با رعایت مصالح نظام از جریانات افراطی دوری جسته و دست در دست هم در جهت اهداف بلند حضرت امام، رهبری و انقلاب اسلامی حرکت کند.
وی افزود: نمی خواهیم آشتی ملی را به اصلاح طلبی محدود کنیم اما آشتی ملی در واقع جلوه ای از جریان اصلاح گریست در ادبیات سیاسی، همچون انقلاب، جنگ داخلی و کودتا که گروه های مختلف سیاسی و اجتماعی فعال جامعه را به رسمیت میشناسد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: آشتی ملی در حقیقت برخاسته از این نوع تفکر است که ما به جای رفتار انقلابی به معنای انتقال قدرت به ترمیم خرابیها و درمان آسیب های سیاسی جامعه بپردازیم.
وی با اشاره به اینکه نباید از آشتی ملی استفاده ابزاری کرد، گفت: آشتی ملی زمینه سازی در جهت مشارکت و تاثیر پذیری در راستای اهداف نظام است و با مفهوم استفاده ابزاری، تبلیغاتی و موقت کاملا متفاوت است.
شجاعی با تاکید بر اینکه آشتی ملی به معنی عدول از تفکرات سیاسی نیست افزود: آشتی ملی در حقیقت پذیرش و به رسمیت شناختن جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی است.
وی در ادامه گفت: انتظار می رود بعد از 40 سال از عمر انقلاب آشتی ملی در عین حفظ هویت سیاسی مورد پذیرش و استقبال واقع شود.
شجاعی گفت: اگر آشتی ملی از سطح بالای حاکمیت آغاز شود که به نظر میرسد تا حدودی جریان یافته است می تواند به سطوح میانی و توده مردم برسد و موجب یک وفاق و آرامش در جامعه شود.
وی به شرایط بین المللی اشاره کرد و گفت: بحران ها و نگرانی های موجود در منطقه و جهان می تواند به تحقق سریع و جدی آشتی ملی کمک کند.
شجاعی با اشاره به موانع این طرح اظهار کرد: قطعا تندرو ها و جریانات رادیکال مزاحمت و ممانعت هایی ایجاد خواهند کرد. اگر این موضوع به صورت سیل خروشان در جامعه جریان پیدا کند تندرو ها مجبور به تجدید نظر در افکارشان خواهند شد.
انتهای پیام/