صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۰ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵

مخالفت آمریکا با انتخاب سیاستمدار ارشد فلسطینی به عنوان نماینده سازمان ملل متحد

آمریکا با انتصاب سلام فیاض، نخست‌وزیر سابق فلسطینی به عنوان نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور لیبی مخالفت کرده است.
کد خبر : 158044

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از بی‌بی‌سی،‌ آنتونیو گوترش، دبیرکل جدید سازمان ملل متحد، فیاض را به عنوان اولین نماینده خود برای حل بحران لیبی انتخاب کرده است.


مشخص نیست که مخالفت آمریکا جلوی چنین انتخابی را خواهد گرفت یا نه. دفتر دبیرکل سازمان ملل متحد هنوز در این باره اظهارنظری نکرده است.


نیکی هیلی، سفیر جدید آمریکا در سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای گفت که کشورش از پیامی که چنین انتخابی به اعضای سازمان می‌دهد، حمایت نمی‌کند.


هیلی در بیانیه خود مدعی شده است که سازمان ملل متحد «به طور ناعادلانه» به نفع تشکیلات خودگردان فلسطینی و به ضرر اسرائیل، متحد نزدیک آمریکا فعالیت می‌کند.


سفیر دولت دونالد ترامپ در سازمان ملل متحد گفته است که آمریکا در جهت حمایت از متحدانش، «تنها حرف نخواهد زد، بلکه وارد عمل هم خواهد شد.»


در دسامبر (آذر) سال پیش، در زمان ریاست‌جمهوری باراک اوباما و در پی صدور قطعنامه‌ درخواست پایان دادن به شهرک‌سازی در کرانه غربی اشغالی، ترامپ از سازمان ملل متحد به شدت انتقاد کرد.


سلام فیاض، پیش از فعالیت به عنوان نخست‌وزیر دولت خودگردان فلسطینی، اقتصاددان بانک جهانی بود. او طی سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ در سمت وزارت دارایی دولت فلسطینی فعالیت کرد و در سال ۲۰۰۷ نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطینی شد و سال ۲۰۱۳ کنار رفت.


فیاض از نظر گرایش‌های سیاسی، مستقل بود و به هیچ یک از جناح‌های سیاسی فلسطینی تعلق نداشت و در اواخر دوره نخست‌وزیری به خاطر سیاست‌های اقتصادی‌ مورد انتقاد دو جنبش فلسطینی فتح و حماس قرار گرفته بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر