صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۲ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵

پایان جشنواره ققنوس به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با تجلیل از برترین‌ها

اختتامیه جشنواره استانی ققنوس به میزبانی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار و برترین‌های جشنواره در بخش فیلم، خوشنویسی، تئاتر، کاریکاتور، پوستر، عکس، نقاشی، شعر و مقالات تجلیل شدند.
کد خبر : 158016

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرکرد، مدیر امور رسانه و اطلاع‌رسانی آستان مقدس قم در این مراسم گفت: «کارگردان و بازیگر اسلامی و مسلمان می‌تواند به سینمای ما هویت و ارزش بدهد.»


حجت الاسلام فاطمی نسب در این جشنواره با تبریک دهه فجر گفت: «باید این دهه را قدر بدانیم، آرامشی که داریم از این دهه پرخیر و برکت است.»


فاطمی‌نسب افزود: «اکثر جنگ‌های دنیا توسط رسانه اتفاق می‌افتد، استکبار و صهیونیسم توسط رسانه با جهانیان جنگ و نزاع می‌کنند.»


وی ادامه داد: «سلاح هنر سینما بسیار مهم و ویژه است، مقام معظم رهبری در مورد سینما می فرمایند: ظرفیت سینما ظرفیت عظیم و هنر سینما هنر برتر است.»


فاطمی نسب، خاطرنشان کرد: «رسانه و سینما بسیار جایگاه مهمی دارند؛ چراکه حضرت امام(ره) وقتی که وارد ایران می شوند صحبت از رسانه و سینما می کنند؛ اما امروزه جایگاه سینما و رسانه ایران در کجای دنیا قرار دارد. سینما یک صنعت است، یک تکنولوژی است، ابزاری است که باید به آن هویت بدهیم.»


این فعال رسانه ای، گفت: «فیلم یوسف پیامبر(علیه السلام) را جهانیان مشاهده می کنند. چه مسلمان و چه غیرمسلمان. یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری این است که ما در سینمای ایران از کارگردان مسلمان و بازیگر مسلمان استفاده کنیم.»


وی افزود: «اگر می خواهیم سینمای ما اسلامی باشد باید نظر مقام معظم رهبری را اجرا و پیاده کنیم. در فیلم یوسف پیامبر(علیه السلام)، کارگردان این فیلم آقای فرج الله سلحشور هم همین نظر را داشتند، کارگردانی که وقتی اذان می گفتند کار را تعطیل می کرد و با همه اعضای گروه به نماز می پرداخت. هرگاه سینمای ما اسلامی شد، ترویج و تلفیق اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله و سلم) در این قصه اتفاق می‌افتد.»


فاطمی نسب، گفت: «آیا سینمای ما در جهان، اسلامی است؟ آیا فیلم های اسکار اسلامی هستند؟ جشنواره فجر به پا کردن افتخار نیست، موقعی افتخارآفرین می شود که فیلم ها و رسانه های ما اسلامی شوند. خانم مریلا زارعی وقتی جایزه سیمرغ بلورین را دریافت کرد، این جایزه باارزش را به مادران شهید تقدیم کرد.»



وی، افزود: «کارگردان و بازیگر اسلامی و مسلمان می تواند به سینمای ما هویت و ارزش بدهد. شهید آوینی دو تقسیم در مورد سینمای قبل از انقلاب ایران داشت؛ یکی سینمای طاغوتی و یا به گفته خود شهید آوینی سینمای آبگوشتی که کلاه مخملی ها و فاسدان در آن بازی می کردند و یکی سینمای روشن فکری و یا آوانگارد که تفکرات عالی و مثبت قبل از انقلاب را به مردم نشان می داد.»


مدیر امور رسانه و اطلاع‌رسانی آستان مقدس قم، ادامه داد: «سینمای بعد از انقلاب هنوز مورد تایید مقام معظم رهبری و مراجع تقلید قرار نگرفته است و موقعی مورد تایید قرار می گیرد که کارگردان و بازیگر مسلمان در سینما و رسانه استفاده شود.»


فاطمی نسب، افزود: «اگر کارگردان مسلمان باشد به خود این اجازه را نمی دهد که خانم آرایش کرده را وارد کادر فیلم خود بکند و حواس مردم را جلب این خانم کند. اگر بازیگر مسلمان تربیت شود و وارد سینمای ایران شود، سینمای ما اسلامی و انقلابی می شود و این مشکلات به وجود نمی آیند.»



وی گفت: «شاخص های انقلابی ماندن از نظر امام خامنه ای مورد خطاب به جوانانی که می خواهند وارد سینمای ایران شوند عبارتند از پایبندی به ارزش های اسلامی، هدف گیری آرمانهای انقلاب، تقوای دینی و سیاسی، حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن بخصوص ماهواره ها؛ حدود 240 شبکه ماهواره ای دارند ایران را پوشش می دهند که اکثرا فحشا، بی آبرویی و بدحجابی را تبلیغ می کنند. فرهنگ اسلامی در خطر است و باید خود را آماده مقابله با این شبکه ها کنیم.»


به گزارش آنا، در این جشنواره که با حضور بیش از 250نفر در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد 140 اثر فرهنگی در بخش های مقاله، پوستر، پژوهش، فیلم کوتاه، عکس، تئاتر و فیلمنامه در 4موضوع عدالت اجتماعی، اقتصاد مقاومتی، ایران پایگاه تمدن اسلامی و جنبش دانشجویی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.


این جشنواره شامل چهار بخش فرهنگ و رسانه، ادبیات، هنرهای تجسمی و سینما، با موضوعات سبک زندگی اسلامی ایرانی، امر به معروف و نهی از منکر، جمعیت، آسیب های شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی، و اقتصاد مقاومتی است.


در پایان این مراسم از برگزیدگان جشنواره فرهنگی هنری دانشجویی ققنوس استان چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر