صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۵
در مراسم بزرگداشت ایام الله دهه فجر

حجت‌الاسلام حسینی: بدتر از استعمار اقتصادی، استعمار فرهنگی است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه بدتر از استعمار اقتصادی، استعمار فرهنگی است گفت: جوامع استعمارگر و دشمنان نظام آداب و رسوم، عقاید، سبک زندگی و فرهنگ‌های ما را هدف گرفته‌اند و سالانه صدها کتاب و برنامه رسانه‌ای برای تغییر افکار جامعه ترویج می‌کنند.
کد خبر : 157628

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی در مراسم بزرگداشت ایام الله دهه فجر در مسجد ولیعصر(عج) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: موضوع بحث امروز ما وظیفه و رسالت ما نسبت به انقلاب و تداوم آن است.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان این نکته که خداوند نعمت و برکت بزرگی به نام نظام و حکومت اسلامی به ما عطا کرده است، اظهار کرد: مشخصا هر چه قدر نعمت بزرگتر باشد هزینه هایی هم که بابت آن پرداخت می شود، بیشتر است.


وی به عظمت وجودی امام خمینی(ره) پرداخت و با توجه به بیانات مقام معظم رهبری درباره شخصیت امام اظهار کرد: جهاد این مرد بزرگ صرفا جهاد سیاسی و اجتماعی یا جهاد فکری نبود بلکه همراه با همه‌ی این جهادها، جهاد درونی، جهاد با نفس، پایبندی به ارتباط مستمر و دائم با خدای متعال هم بود؛ او اهل خلوت، اهل عبادت، اهل گریه‌ نیمه‌شب، اهل دعا، تضرّع، ارتباط با خدا، شعر و معنویت و عرفان و ذوق و حال بود. آن مردی که چهره‌ی باصلابتش دشمنانِ ملت ایران را می‌ترساند و به خود می‌لرزاند آن سدّ مستحکم و کوه استوار وقتی‌ که مسائل عاطفی و انسانی پیش می‌آمد، یک انسان لطیف، یک انسان کامل و یک انسان مهربان بود.


حسنی به نقل از خاطره ای از مقام معظم رهبری پرداخته که معظم له فرمودند: «که یک‌وقت در یکی از سفرهای من، خانمی خودش را به من رساند و گفت از قول من به امام بگویید که پسرم در جنگ اسیر شده بود و اخیراً خبر کشته شدن او را برایم آورده‌اند. من پسرم کشته شده، اما برایم اهمیت ندارد؛ برای من سلامت شما اهمیت دارد. آن خانم این جمله را در اوج هیجان و احساس به من گفت. من خدمت امام آمدم و داخل رفتم. ایشان سرِ پا ایستاده بود و من همین مطلب را برایش نقل کردم؛ دیدم این کوه استوار و وقار و استقامت، مثل درخت تناوری که ناگهان بر اثر توفانی خم شود، در خود فرورفت. مثل کسی که دلش بشکند؛ روح و جان و جسم او تحت تأثیر این حرف مادر شهید قرار گرفت و چشمانش پُر از اشک شد!»



حسینی به بحث و بررسی پنج رسالت و وظیفه امت اسلامی در استمرار بخشیدن به نظام اسلامی پرداخت و اظهار کرد: هویت بخشی استقلال کشور اولین رسالت هرکسی در هر بخشی از استقلال کشور است.


وی با بیان اینکه استقلال مقابل استعمار است، افزود: زمانی تولیدات و صنایع ما از این طرف و آن طرف می آمد، هیچ چیزی از خودمان نداشتیم همچون برده یا کودکی که مطیع و فرمانبر بزرگتر یا ارباب خود است ما هم نگاهمان به دهان آمریکا بود.


حسینی با تبیین گستره های استقلال به بیان استقلال اقتصادی و فرهنگی پرداخت و اظهار کرد: استعمار سیاسی یعنی مهره چینی، یعنی هر کس را بخواهند، بیاورند.


وی معنویت اسلامی انقلاب رسالت دوم امت اسلامی دانست و ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران بر پایه دین و ایدئولوژی بود. حیات این نظام به استقلال مکتبی و عزتمندی و نفی سبیل بیگانگان است. سنت خدا بر این است که آینده از آن مستضعفان و دینداران است که به فرموده مقام معظم رهبری آینده از آن فرزندان امام خمینی است. باید مراقب باشیم استحاله فرهنگی نشویم.



مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به مواردی از معنویت در سیره رفتاری و حکومتی امام (ره) و مقام معظم رهبری پرداخته و افزود: همان امامی که در هواپیما نماز شب خواند، او همان امامی باقی ماند که در پایان عمرش تهجد و نمازش را ترک نکرد و امروز دانشگاه‌های ما هم باید رنگ و بوی معنوی و خدایی داشته باشند.


وی یکی دیگر از رسالت های امت اسلامی را مشارکت عمومی و حضور در صحنه مردم عنوان و تصریح کرد: مشارکت عمومی در جامعه باید بالا برود، باید در جامعه انتقاد بشود آن هم انتقاد سازنده، روحیه نقد باید در جامعه باشد. اینها مشارکت در جامعه است، این باید در همه عرصه ها باشد. به فرموده مقام معظم رهبری مردم در روز 22 بهمن جواب آمریکا را می‌دهند. این مردم هستند که 22 بهمن را خلق کرده اند، جواب این عربده ها را محکم باید داد.


حسینی وحدت کلمه را وظیفه دیگر امت اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: وحدت کلمه که عاملی اساسی در پیروزی انقلاب است، در حفظ انقلاب نیز نقش مهمی ایفا می‎کند. برای ایجاد وحدت در جامعه یک محور مشترک نیاز است تا همگان حول محور آن در حرکت باشند و آن محور ولایت فقیه است و مهمترین رسالت ما حمایت و تبعیت از ولی فقیه است که به فرموده امام پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به جامعه آسیبی نرسد.


در پایان مراسم حاضران با غبارروبی، عطرافشانی و گل افشانی قبور شهدای گمنام با آرمان های امام و انقلاب تجدید میثاق دوباره کردند.




انتهای پیام/

ارسال نظر