صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۷ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۵
رئیس سازمان فناوری اطلاعات خبر داد:

رشد ٧٠ درصدی ترافیک استفاده از محتوای تصویری

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اعلام ارایه حداقل ٧٠ درصد خدمات دولت الکترونیک تا چند هفته آینده گفت: طی شش ماه گذشته استفاده از ترافیک تصویر به قدری در کشور رشد داشته است که می توان گفت این میزان به طور متوسط در اپراتورها و شرکت ها حدود ٧٠ درصد نسبت به اشکال دیگری از محتوا افزوده شده است.
کد خبر : 156919

به گزارش گروه اقتصادی آنا از وزارت ارتباطات، نصر الله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شبکه های استانی نیز هم اکنون توسط شرکت مخابرات ایران و دیگر شرکت های بخش خصوصی در حال انجام است، اظهار کرد: علاوه بر شبکه درون شهری مترو، اپراتورها به موازات یکدیگر در حال توسعه شبکه فیبر هستند و هم اکنون FCPها با شرکت مخابرات کار را شروع کرده اند به طوری که هم اکنون شاتل و صبانت به دنبال ارایه تلفن ثابت به منازل هستند.


این مقام مسوول از راه اندازی CDN ها توسط اپراتورها و شرکت ها خبر داد و تصریح کرد: الزام اپراتورها به تفکیک ترافیک داخل از خارج، کم کردن حق سهم دولت برای پایین آمدن هزینه جهت کمک به تولیدکنندگان محتوا و همچنین رسیدن هزینه استفاده کنندگان از ترافیک داخل به نصف از اقداماتی بود که پیش از بهره برداری از شبکه ملی اطلاعات انجام شد.


وی رشد ترافیک VOD را در کشور قابل توجه دانست و گفت: رشد ترافیک تصویر در کشور به اندازه ای بود که طی شش ماه گذشته این حجم در اپراتورها بیش از ٦ یا ٧ برابر رشد داشتیم که به طور متوسط رشد استفاده ار ترافیک تصویری ٧٠ درصد افزوده شده است.


رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اظهار امیدواری نسبت به انتقال سرویس ها از داخل به منطقه باتوجه به وجود زیرساخت های مناسب اظهار کرد: هم اکنون نزدیک به ١٠٠هزار نرم افزار در کافه بازار وجود دارد که می دانیم برای هر اپلیکیشن حداقل رو نفر نیاز است که شاهدیم اشتغال خوبی در این حوزه شکل گرفته است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تکمیل فنی در زیر ساخت ها و همچنین دستگاه های مختلف برای بهره برداری از دولت الکترونیک، خاطرنشان کرد: طی چند هفته آینده حداقل از ١٤ خوشه تشکیل شده ١٠ خوشه آماده خواهند بود که ٢٤ ساعته در هفت روز هفته ارایه خدمات دهند.


این مقام مسوول با تاکید بر اهمیت امنیت و ارتفای صیانت اجتماعی اظهار کرد: اکنون در ٣١ استان مراکز آپا وجود دارند تا با حضور اساتید دانشگاه و کارشناسان در مورد مقاوم سازی در مورد حملات و حفظ حقوق کاربران به فعالیت بپردازند.


انتهای پیام/

ارسال نظر