صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۹ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۳
وزیر بهداشت خبر داد

راه‌اندازی مراکز جامع سلامت ویژه بیماران صعب‌العلاج

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم ایجاد مراکز جامع خدمات سلامت برای بیماران صعب‌العلاج در سراسر کشور گفت: برای سال آینده در نظر داریم بیش از 220 مرکز جامع خدمات سلامت را در سه سطح در سراسر ایران راه‌اندازی کنیم تا مردم برای درمان مجبور به حضور در کلانشهرها نباشند.
کد خبر : 1553

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید حسن هاشمی در همایش پویش ملی مبارزه با سرطان در جمع خبرنگاران گفت: بسیاری از انواع سرطان‌ها اصلا جدی نبوده و با درمان‌هایی اعم از درمان‌های دارویی یا جراحی بهبود کامل پیدا می‌کند اما برخی از انواع آن وجود دارد که مزمن شده و هزینه‌های سرسام آوری را به افراد تحمیل می‌کند و در عین حال ممکن است موفقیت اقداماتی که در درمان سرطان صورت می‌گیرد همیشه با کامیابی همراه نباشد.


هاشمی در مورد اقدامات وزارت بهداشت در خصوص مبتلایان به سرطان اظهار کرد: در مورد مبتلایان به این بیماری یکی از کارهای ما حمایت‌هایی بود که در حوزه دارو اتفاق افتاد و کار دیگر در زمینه دفترچه‌های بیمه بود. به این صورت که همه ایرانیان بیمه شدند مگر اینکه خودشان نخواهند. البته این حداقل کاری است که انجام شده و ما معتقدیم هنوز کارهای زیادی در پیش است.


راه‌اندازی 220 مرکز خدمات سلامت


وی با تاکید بر لزوم حضور بخش خصوصی در ارایه چنین خدماتی گفت: امیدواریم بخش خصوصی در زمینه حمایت از بیماران به وزارت بهداشت و دولت کمک کند. ما برای سال آینده طراحی کردیم که بیش از 220 مرکز جامع خدمات سلامت را در سه سطح در سراسر ایران دایر کنیم و از پیشرفته‌ترین تجهیزات از قطب‌های پزشکی کشور گرفته تا شیمی درمانی در شهرهای کوچک را ایجاد کنیم تا مردم مجبور نباشند برای برطرف کردن ابتدایی‌ترین نیازها راهی کلان شهرها شوند. امیدواریم که نیکوکاران، خیران، بخش خصوصی، بانک‌های مختلف و بنگاه‌های اقتصادی مهم در این زمینه به ما کمک کنند.


هاشمی در همین مورد با بیان اینکه بخش خصوصی باید این کار را به عنوان یک کار انسانی انجام دهد و نه به عنوان یک کار اقتصادی، گفت: حتما بازگشت سرمایه آنها تضمین خواهد شد و در عین حال دولت نیز هزار میلیارد را در زمینه حمایت از مبتلایان به سرطان اختصاص خواهد داد تا بتوان از این مراکز که در آینده ایجاد می‌شود، خرید خدمت کرد.


وی افزود: من معتقدم که اگر موفق شویم در این دولت مراکز جامع خدمات سلامت را برای مبتلایان به سرطان به این تعداد ایجاد کنیم، حداقل می‌توان گفت تا 10 سال آینده مردم باید جز رنج بیماری رنج دیگری نداشته باشند که امیدواریم این آرزو محقق شود. البته تجهیز این مراکز برای بیماران صعب‌العلاج است که بخش عمده آنها را بیماران مبتلا به سرطان تشکیل می‌دهند.


وی در مورد برنامه‌های آینده وزارت بهداشت گفت: باید بودجه در مجلس تصویب شود و از برنامه‌های آینده ما که ریاست جمهوری نیز به آن دستور دادند ادامه طرح تحول نظام سلامت است که با قوت و در عین حال نظارت دقیق‌تر دنبال خواهد شد و امیدواریم حلقه‌های بعدی این طرح در سال‌های آینده انجام شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر