صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سردار نقدی و فاطمه ذوالقدر تماشاچی بازی هانیه توسلی و گویش افغانی طناز طباطبایی شدند + تصاویر

سردار محمدرضا نقدی معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فاطمه ذوالقدر عضو فراکسیون زنان مجلس روز گذشته 11 بهمن ماه به تماشای نمایش «نامه‌های عاشقانه از خاورمیانه» کاری از کیومرث مرادی نشستند.
کد خبر : 155257

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، نمایش «نامه‌های عاشقانه از خاورمیانه» نوشته کیومرث مرادی و پوریا آذربایجانی کاری از کیومرث مرادی که پیش از این نیز در تماشاخانه پالیز اجرا شده بود، در قالب سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر فجر در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفت. این اثر نمایشی در اولین نوبت اجرا میزبان سردار محمدرضا نقدی معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فاطمه ذوالقدر عضو فراکسیون زنان مجلس بود.


نمایش «نامه‌های عاشقانه از خاورمیانه» از جمله نمایش‌های پرمخاطب ایام جشنواره تئاتر فجر بود. این اثر با مخاطبان زیادی که داشت این گمانه را که هم‌زمان برگزار شدن جشنواره فیلم و تئاتر فجر، باعث کم شدن مخاطب و از رونق افتادن جشنواره تئاتر می‌شود را از بین برد.



این اثر نمایشی در دو ساعت 19 و 20:45 دقیقه در حالی روی صحنه رفت که تماشاگران علاوه بر پله‌ها، 5 ردیف بخش جلوی صحنه را نیز پر کردند.


این اثر که دارای 3 اپیزود بود، مصائب و مشکلات موجود در افغانستان را از زبان سه زن مطرح می‌کرد. در این نمایش هانیه توسلی در نقش زنی به نام آنجلا به دنبال همسر آمریکایی‌اش به افغانستان سفر می‌کند تا گم شده خود را بیابد. در اپیزود دوم نیز طناز طباطبایی که نقش زنی افغان به نام جمیله را بازی می‌کرد، به قصه آوارگی در پی پروسه قوانین مهاجرت انگلستان اشاره داشت و اپیزود آخر نیز پانته‌آپناهی‌ها با بازی در نقش دختری به نام زیبا داستان مشکلات و محدودیت‌های دختران افغان را مطرح می‌کرد که در پی اتفاقاتی که برایش رخ می‌دهد به دنبال کمک‌های پزشکی و ویزای اقامت برای خود و خواهرانش افسون و طاهره است.


در اپیزود دوم و سوم این اثر، طناز طباطبایی و پانته آپناهی‌ها با گویش افغانی توانستند ارتباط عمیقی را با مخاطب برقرار کنند به طوریکه تماشاگر با شنیدن دیالوگ‌ها احساس می‌کرد که مشکلات را از زبان زنان افغان می‌شنود. در این میان اجرای موسیقی زنده با طراحی هانا کامکار نیز تاثیر بازی بسیار خوب بازیگران را دوچندان می‌کرد.






انتهای پیام/

ارسال نظر