فروش فرآوردههای رنگ شده مرغ به جای فرآورده گوشت قرمز
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بهرام دارایی، مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه صحبتهایش با رسانهها صرفا درخصوص رنگ کردن فرآوردههای گوشت مرغ و ارائه آنها تحت عنوان فرآوردههای گاو و گوسفند بوده است و نه خود گوشت آنها تصریح کرد: اصولا امکان تبدیل گوشت مرغ تازه به گوشت گرم و مصرفی وجود ندارد.
دارایی تاکید کرد: استفاده از رنگهای غیرمجاز در مواد غذایی بهویژه استفاده از رنگ برای تقلب در فرآوردههای گوشت مرغ بهجای گوشت قرمز به واقع وجود دارد.
وی همچنین عنوان کرد: تقلبهای اینچنینی به دلیل اختلاف قیمتی است که بین گوشت قرمز و مرغ وجود دارد و متاسفانه توجیه اقتصادی مناسبی برای متقلبانی است که فرآوردههایی مثل سوسیس و کالباس را به اصطلاح زیر پلهای تولید میکنند.
این مقام مسئول ضمن توصیه به دقت در خرید و رویت شماره پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو در بستهبندی فرآوردههای گوشتی به مردم این اطمینان خاطر را داد که سازمان غذا و دارو به صورت مستمر سطح عرضه را پایش میکند و محصولاتی که در آنها تقلب صورت گرفته باشد را از سطح عرضه خارج میکند بنابراین دلیلی برای نگرانی آنها وجود ندارد.
انتهای پیام/