صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۵
مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو مطرح کرد

فروش فرآورده‌های رنگ شده مرغ به جای فرآورده‌ گوشت قرمز

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با توضیح در خصوص تقلب‌های صورت گرفته در عرضه فرآورده‌های گوشت قرمز گفت: متاسفانه عده‌ای از رنگ‌های غیرمجاز برای تقلب و عرضه فرآورده‌های گوشت مرغ به‌جای گوشت قرمز استفاده می‌کنند.
کد خبر : 155009

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بهرام دارایی، مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه صحبت‌هایش با رسانه‌ها صرفا در‌خصوص رنگ کردن فرآورده‌های گوشت مرغ و ارائه آن‌ها تحت عنوان فرآورده‌های گاو و گوسفند بوده است و نه خود گوشت آنها تصریح کرد: اصولا امکان تبدیل گوشت مرغ تازه به گوشت گرم و مصرفی وجود ندارد.


دارایی تاکید کرد: استفاده از رنگ‌های غیرمجاز در مواد غذایی به‌ویژه استفاده از رنگ برای تقلب در فرآورده‌های گوشت مرغ به‌جای گوشت قرمز به واقع وجود دارد.


وی همچنین عنوان کرد: تقلب‌های این‌چنینی به دلیل اختلاف قیمتی است که بین گوشت قرمز و مرغ وجود دارد و متاسفانه توجیه اقتصادی مناسبی برای متقلبانی است که فرآورده‌هایی مثل سوسیس و کالباس را به اصطلاح زیر پله‌ای تولید می‌کنند.


این مقام مسئول ضمن توصیه به دقت در خرید و رویت شماره پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو در بسته‌بندی فرآورده‌های گوشتی به مردم این اطمینان خاطر را داد که سازمان غذا و دارو به صورت مستمر سطح عرضه را پایش می‌کند و محصولاتی که در آن‌ها تقلب صورت گرفته باشد را از سطح عرضه خارج می‌‌کند بنابراین دلیلی برای نگرانی آنها وجود ندارد.



انتهای پیام/

ارسال نظر