صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۵ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۵
مدیرکل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی:

دو هتل سه ستاره در ایام دهه فجر افتتاح می‌شود/ خانه تاریخی توکلی اوایل تابستان 1396 آماده بهره‌برداری است

مدیرکل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی، این استان را در راه اندازی اقامتگاه بوم‌گردی جزو استان‌های پیشتاز معرفی کرد و در ادامه از افتتاح دو هتل سه ستاره در ایام دهه فجر خبر داد.
کد خبر : 155000

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، مدیرکل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا، درخصوص رشد گردشگری استان خراسان جنوبی در سال‌جاری گفت: «تعداد گردشگران استان خراسان جنوبی افزایش پیدا کرده است و ما در طول دو سال گذشته با رشد چشمگیری مواجه بوده‌ایم، به طوری که در سال 1394 تعداد گردشگران خارجی که به استان وارد شده‌اند، چیزی معادل 670 نفر بود که در سال‌جاری (که البته دو ماه تا پایان آن نیز باقی مانده است) به 12هزار نفر افزایش پیدا کرده است. اکثر گردشگران خارجی در این فصل از گردشگری بیابان در استان خراسان رضوی استقبال کرده‌اند.»


وی ادامه داد: «همچنین در سال‌جاری 3 میلیون و 400 هزار نفر از گردشگران داخلی به استان آذربایجان جنوبی وارد شده‌اند که به دلیل سفر اکثریت گردشگران داخلی به استان خراسان رضوی برخی اقامت‌ها نصف روز و برخی دیگر تا سه روز به طول انجامیده است.»


وی درباره اقدامات انجام شده در راستای ایجاد امکانات برای ورود هرچه بیشتر گردشگر عنوان کرد: «با توجه به افزایشی که در 2 سال اخیر شاهد بوده‌ایم به این فکر افتاده‌ایم که اقامتگاه‌های بوم‌گردی را با توجه به سیاست‌های جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری راه‌اندازی کنیم. در این زمینه نیز استان خراسان جنوبی جزو استان‌های پیشتاز است، چرا که در حال‌حاضر دارای 20 واحد اقامتگاه‌های بوم‌گردی است که تعداد 10 واحد آن با ظرفیت‌های کامل مسافرپذیر هستند و 10 واحد دیگر نیز در دست مرمت قرار گرفته‌اند و تا پایان سال آماده‌سازی آن نیز به اتمام خواهد رسید.»


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان خراسان جنوبی بیان کرد: «عمدتا با تسهیلاتی که از صندوق کارآفرینی امید به سرمایه‌گذاران ارائه شد، افراد توانستند از وام 100میلیونی با بهره 4 درصد استفاده کنند و اقامتگاه‌های بوم‌گردی را راه‌اندازی نمایند. علاوه بر اینها، چیزی حدود 20 میلیارد تومان از تسهیلات مربوط به پروژه‌های روستایی برای تاسیس کمپ و اقامتگاه‌ها اختصاص داده شد که با حمایت روستاییان، استاندار خراسان جنوبی و بانک سینا انجام شده است. همچنین 20 میلیارد تومان نیز به شهرها اعطا شد تا هتل‌ها، کمپ‌ها و کارگاه‌های صنایع‌دستی در سطح شهر افتتاح شود. بر این اساس خوشبختانه در دولت تدبیر و امید، ما دو هتل به مجموعه هتل‌های استان اضافه کرده‌ایم که سه ستاره هستند و تحت عنوان هتل «سپهر» در شهر بیرجند و هتل «کیان» در بشرویه که بیابانش در سطح جهانی ثبت شده است اففتاح می‌شود.»


وی ادامه داد: «دو هتل سه ستاره که برای اسکان مسافران و گردشگران تدارک دیده شده است، در دهه فجر افتتاح خواهد شد.»


رمضانی در ادامه سخنانش به کیفیت بالای اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان خراسان جنوبی اشاره کرد و یادآور شد: «مجموعه اقامتگاه استهلک که شامل 5 واحد بوم‌گردی است با کمک اهالی در دو سالانه ملی معماری شرکت کرد و توانست جایزه معماری را به خود اختصاص دهد.»


وی در ادامه سخنانش اظهار امیدواری کرد که با راه‌اندازی 10 اقامتگاه بوم‌گردی، شرایط اقامتی مناسب‌تری در سال جدید مهیا شود و سپس افزود: «مردم با استقرار در این واحدها نه تنها از جاذبه‌های بصری و تاریخی استان خراسان جنوبی استفاده خواهند کرد، بلکه با آداب و رسوم و غذاهای محلی هریک از مناطق استان نیز آشنا خواهد شد.»


رمضانی همچنین تاکید کرد: «ما اولین اقامتگاه در کمپ کویری استان را در روستای دهسلم راه‌اندازی کردیم که کارهای ساختمانی آن به پایان رسیده و مراحل آخر را طی می‌کند. قصد داریم آن را به سرمایه‌گذار واگذار کنیم تا کمپ‌های کویری را تجهیز کند و گردشگران بتوانند هرچه راحت‌تر از مجموعه امکانات اقامتی بهره‌مند شوند.»


وی در پایان سخنانش همچنین درباره مرمت خانه تاریخی توکلی سخن گفت و افزود: «این خانه قدیمی در دست مرمت قرار دارد و تا اوایل تابستان سال آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد. با فصل سرما و شرایط جغرافیایی که استان خراسان جنوبی برخوردار است، طبیعتا انجام مرمت تبعات منفی به دنبال خواهد داشت که همین امر کار ما را کمی با تعویق روبه‌رو کرد. بنابراین بعید می‌دانم که مرمت این بنای تاریخی تا نوروز سال جدید به اتمام رسد. برای این بنا 50 میلیون تومان بودجه در نظر گرفته شد که تا پایان مرحله مرمت نیز کافی است. »


انتهای پیام/

ارسال نظر