صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۳ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۵
رئیس کنفرانس نفت 2017 خواستار شد:

ارزیابی پروژه‌های بخش خصوصی برای تضمین فاینانس/ سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی جهت تضمین وام‌های بخش خصوصی

رئیس کنفرانس نفت 2017 گفت: ‌تشکل‌های بخش خصوصی امیدوارند تا آیین نامه چگونگی ارزیابی پروژه‌های بخش خصوصی در شورای اقتصاد جهت تضمین فاینانس هر چه سریعتر تنظیم شود.
کد خبر : 154958

به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا،‌ سید حمید حسینی،‌رئیس کنفرانس نفت 2017،‌ در اولین کنفرانس بین المللی نفت 2017، با بیان این مطلب ادامه داد: با تنظیم نهاد رگولاتوری مستقل در دولت و تشکیل آن و بازنگری در فرمول قیمت خوراک مایع پتروشیمی،‌ پالایشگاهی به منظور رقابت پذیری،‌گام های موثری در جهت تقویت بخش خصوصی برداشته می شود.


حسینی افرود: در این راه سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی در خارج از کشور جهت تضمین وام های بخش خصوصی و تداوم ارتباطات بین المللی کشور و حل مسائل بانکی می تواند باعث رونق هرچه بیشتر بخش پایین دستی نفت در سال 2017 شود.


رئیس کنفرانس نفت 2017 با اشاره به اینکه کنفرانس نفت به منظور توسعه سرمایه گذاری، انتقال فن آوری و رونق تجارت بین‌الملل بر گزار می‌شود،‌ گفت: ‌در سالگرد برجام بخش خصوصی ایران،‌ با تکیه بر سیاست های اجرایی اصل 44 و اقتصاد مقاومتی ابلاغی توسط رهبری،‌ عزم و اراده خود را برای توسعه صنایع پایین دستی نفت،‌ گاز و پتروشیمی اعلام داشته و آماده همکاری با همتایان خارجی خود را دارد.


وی ادامه داد:‌ خوشبختانه در سال های اخیر تحولات مثبتی در جهت شکوفایی اقتصاد،‌ بهبود فضای کسب و کار،‌تعامل با دنیا و جلب سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته که اثرات فراوانی را در اقتصاد داشته است.


حسینی افزود:‌ افزایش تولید نفت کشور به سطح قبل از تحریم ها و رشد 250 میلیون متر مکعبی تولید روزانه گاز،‌دستیابی به صادرات 18 میلیون تنی محصولات پتروشیمی و 500 هزار بشکه ای فرآورده ای نفتی از جمله این دستاوردها به شمار می رود.


وی گفت: همچنین موافقت وزارت نفت با شکل گیری نهاد مستقل تنظیم قوانین و مقررات( رگولاتوری)‌ در بخش نفت و پتروشیمی و تصویب آن در شورای رقابت از دیگر اقدامات مثبت در اقتصاد است.


حسینی ادامه داد: نهایی شدن فرمول ده ساله گاز جهت خوراک واحدهای پتروشیمی،‌معرفی الگوی جدید قراردادهای نفتی و استقبال شرکت های بزرگ دنیا، افزایش 45 درصدی قیمت نفت با همگرایی در اوپک و مجاز شدن دولت برای تضمین تامین مالی پروژه های غیر دولتی از طریق بانک ها از دیگر اقدامات در این زمینه است.


وی افزود:‌ برنامه ریزی و اقدام جهت افزایش ظرفیت پالایشی کشور،‌فعال شدن دیپلماسی اقتصادی کشور و کاهش رتبه ریسک اعتباری ایران از 7 به 6 نیز در همین راستا صورت گرفته است.


این فعال بخش خصوصی در پایان گفت:‌ سازندگان تجهیزات صنعتی و نفتی،‌ سازندگان قطعات و لوازم نفتی با توانایی ساخت اغلب نیازهای این صنعت،‌ پیمانکاران و شرکت های بزرگ فنی و مهندسی با تجربه موفق در پروژه های داخلی و خارجی،‌ کارفرمایان صنعت پتروشیمی با توان تولید 64 میلیون تن و با هدف رسیدن به تولید 122 محصول در پایان برنامه ششم و حداقل 23 پروژه نیمه تمام و جدید آماده همکاری و مشارکت با شرکای خارجی بوده و آمادگی دارد تا با شرکت های نفتی برای تجارت، ‌ترانزیت و سوآپ فرآورده مشارکت کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر