صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۲ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۵
دبیر اجرایی رویداد‌های ترویج‌ کتاب‌خوانی خبر داد:

شرکت هزار روستا در جشنواره‌ روستا‌های دوستدار کتاب

هزار روستا در سومین دوره رقابت روستا‌های دوستدار کتاب شرکت کردند و داوری آثار رسیده در بخش روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب، در سه مرحله انجام می‌شود.
کد خبر : 154414

به گزارش گروه فرهنگی آنا از ستاد اطلاع‌رسانی رویداد‌های ترویج‌ کتاب‌خوانی، ابراهیم حیدری دبیر اجرایی رویداد‌های ترویج کتاب‌خوانی گفت: در سومین دوره جشنواره روستا‌های دوستدار کتاب، بیش از هزار روستا‌ با چند هزار طرح و ایده و برنامه‌ی ترویج کتاب‌خوانی شرکت کرده‌اند و نسبت به دو دوره‌ی قبل ما با افزایش کمی و کیفی سطح رقابت‌ها در ترویج کتاب‌خوانی هستیم. در این دوره علاوه بر معرفی ده روستای برتر دوستدار کتاب، روستای برتر در استان‌ها را نیز توسط داوران انتخاب و اعلا م خواهیم کرد و طی مراسمی در استان‌ها از آن‌ها تقدیر خواهد شد و معاونت امور فرهنگی نیز به آن‌ها جوایزی اهدا خواهد کرد.


او از استان‌های سیستان و بلوچستان، تهران و بوشهر به عنوان مناطقی یاد کرد که بیش‌ترین میزان مشارکت روستایی را داشته است و افزود: در این سه استان کشور بیش‌تر از همه‌ی استان‌ها روستاها در این جشنواره شرکت کردند و ما انتظار داریم در دوره‌های آتی میزان، این رقابت و مشارکت بیش‌تر شود.


وی هم‌چنین درباره‌ی فرایند داوری این جشنواره تصریک کرد: داوری آثار رسیده در بخش روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب، در سه مرحله انجام می‌شود و در نهایت آثار و ایده‌هایی که شاخص‌های مد نظر جشنواره را رعایت کرده باشند؛ به عنوان برگزیده معرفی خواهند شد.


حیدری متذکر شد: طرح‌های رسیده به جشنواره، دارای تنوع بسیار خوبی است و همچنین پراکندگی جغرافیایی روستا‌های شرکت کرده در این رقابت نشان می‌دهد که بخش‌های زیادی از مناطق روستایی کشور به نوعی درگیر جشنواره ترویج‌کتاب‌خوانی شدند و این اتفاق نوید آن را می‌دهد که کار کتاب‌خوانی رونق بیش‌تری بگیرد و هم‌چنین متاثر از این رویداد ما شاهد، پیش‌رفت برنامه‌نویسی فرهنگی و ایجاد شور و شوق در روستاها هستیم. ما این مساله را مد نظر قرار می‌دهیم که میزان پیش‌رفت برنامه‌های ارایه شده در سال قبل در دومین جشنواره یکی از مهمترین شاخص‌های داوری این دوره است.


انتهای پیام/

برچسب ها: ابراهیم حیدری
ارسال نظر